Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişim İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel sınırlarınızın farkında olduğunuz sürece çok sorun yaşanmayacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir hata yapmayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mücadelesini verdiğiniz, boşa gitmesini istemediğiniz konular olabilir. Bunlar hakkındaki görüşlerinizin anlaşılması için ortaya somut bir şey koymanız gerekebilir. Düşündüklerinizi uygulamak için araştırmalar yapabilir, bu esnada bazı yeteneklerinizi yeniden hatırlayabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu içinhayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve istikrarlı yapınız sayesinde hedeflerinize emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde ise daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için motive edici adımlar atabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek bugün önem kazanabilir. Hayatınızın dengesini koruyarak, olumlu enerjinizi yüksek tutmaya çalışın. Baştan sona güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni mezun bir Boğa burcuysan, gelecek kaygısı yaşayabilirsin. Kendini sıkmadan olayları akışına bırakmayı öğrenmelisin. Gördüğün rüyanın etkisini hala içinde hissediyor olabilirsin. Bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Evde kendi düzenini oluşturmak istesen de aile evinde bunu yapmak pek kolay görünmüyor.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlıklarda ve ilişkilerde sorgulamaya gidebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için bulunduğunuz sosyal çevrenin, gelecek planlarınızın da yapıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Aile ve ev hayatına odaklanmanız, sorumluluk almanız ve maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.  

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ilgilendiğiniz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin hayatınızdaki etkilerini minimuma düşürmek için çaba göstermeniz gerekebilir. İnsanların hayatınıza direkt müdahalelerinden hoşlanmıyorsunuz.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline ufak bir miktar para geçebilir. Eline bu paranın geçişi seni rahatlatabilir. Maddi konularda biraz daha rahat oluşun genel olarak enerjine de yansıyacak bugün. Kendini daha iyi hissetmen olası.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihinsel bir tazelenme yaşayarak seçeneklerinizi tartabilir ve yeni olasılıkları değerlendirebilirsiniz. Bir durum hakkındaki gerçek hislerinizi keşfedebilirsiniz. Geçmiş, çocukluk, aile veya tarih hakkındaki tartışmalardan keyif alabilirsiniz. Ev ve aile meseleleriyle ilgili kararlar şu anda beklemede olabilir. Umutlusunuz ama aynı zamanda pratik bir zihin çerçevesindesiniz, bu da sizi üretken hissettiriyor. Konuşmalar, önemli keşiflere yol açabilir ve ilişkilerinize taze bir enerji katabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli alt yapınız mevcut. Fakat, daha çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zaman, hemen geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özel hayatınız bugün gündemde sevgili boğalar. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla alakalı sorumluluk almanız gerekiyor. Para girişiniz olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz, huzur arayışında olacağınız bir gün. Önemli kişilerle görüşmek için de uygun enerjiler var.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 06" R
Ay
Koç
10° 17' 59" R
Merkür
Başak
16° 32' 48" R
Venüs
Terazi
25° 04' 36" R
Mars
Yengeç
08° 20' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 58"
Satürn
Balık
15° 12' 09"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 17"
Lilith
Terazi
09° 02' 49"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>