Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Acelecisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Kendinizi her açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Karmaşık durumların ilişkinize zarar vermesine müsaade etmeyin.

Dengeler üzerindeki etkinliğinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa üzerine gitmeli ve çözüm bulmaya çalışmalısınız.

Parasal durumlar tadınızı kaçıracak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Adım adım istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize yeni katılacak kişiler olabilir. Birbirinizi tanıma açısından önemli bir gündesiniz. Önyargılardan uzak, gerçekten anlamaya odaklanmış bir iletişim ortamı her şeyi iyileştirebilir. Farklı bir kültürün, farklı bir deneyimin bireysel yaşantınızda açacağı kapılara hazırlıklı olun.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Boğa burcu için ilişkilerinizde dengeli bir yaklaşım sergilemeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlü tutmaya özen gösterin ve empatiyle karşılıklı anlayışı artırın. Ayrıca maddi konularda sağlam bir planlama yapmak ve harcamalarınıza dikkat etmek faydalı olabilir. Kendinize zaman ayırarak huzurlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle uğraşan bir Boğa burcuysan gelir-gider tablonu gözden geçirmende fayda var. Gözden kaçırmış olduğun bazı harcamaların söz konusu olabilir. Mide hassasiyetin nüksedebilir, yağlı ve baharatlı beslenmemeye dikkat etmelisin. Tatile çıkmak isteyen bir Boğa burcuysan erkenden rezervasyon yaptırmaya karar vereceksin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili olmak motivasyonunuzu yüksek tutabilir. Bu ilginin başka sorumluluk ya da konulara olan odak noktanızı dağıtma riskini de hesaba katmalısınız. Giysileriniz bulunduğunuz ortamlara, bakış açınız ise geleceğinize bir intiba bırakır. 

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki rakiplerinizin de sizi hem kendinizle hem onlarla rekabet etmeniz için teşvik etmesi hallerinde bu enerjiyi pozitif yönde kullanın.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok şeyi farklı bir gözle görebileceksin. Yaşadığın olaylardan ders çıkaracak ve yeni adımlar atmadan önce dikkatle düşüneceksin. Birçok konuyu yeniden değerlendirme şansı bulabilirsin bugün.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi güçlendiriyor ve hayatınızı iyileştiren yeni bakış açıları kazanmanızı destekliyor. Kendinizi geliştirmek ve daha mutlu veya daha uygun ilişki hedefleri ve ihtiyaçlarıyla motive olmak için adımlar atıyor olabilirsiniz. Bugün ve yarın kendinizi benzersiz veya yaratıcı bir şekilde ifade etmenin tatmin edici yollarını buluyorsunuz. Özellikle gün ilerledikçe, kendinizi ifade etmeyi teşvik ettikçe daha hafif ve özgür hale geliyorsunuz. Kendinizi açık, ferahlatıcı ve dürüst şekillerde ifade ettiğinizde olumlu tepkiler alıyorsunuz gibi görünüyor. Stiliniz veya görünümünüz konusunda biraz daha cesur olabilirsiniz. İnsanlar artık zekanıza ve ayrıca bağımsızlığınıza ve özgünlüğünüze ilgi duyuyor.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalabalık ortamlardan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Fikirleri size ilginç gelebilir. Söz vermeden, iyice düşünmelisiniz. Geriye dönüşleriniz zor oluyor.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ancak tartışmalar ve değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 42" R
Ay
Koç
10° 11' 40" R
Merkür
Başak
16° 32' 02" R
Venüs
Terazi
25° 04' 05" R
Mars
Yengeç
08° 20' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 57"
Satürn
Balık
15° 12' 11"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 18"
Lilith
Terazi
09° 02' 46"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>