Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygılısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal yaklaşımlarınız farklılık gösterebilir. İlişkinize olan bakış açınızın değişim gösterebileceği bir gündesiniz.

Mesleki durumlar sizi çok fazla yıpratabilir. Sorumluluklarınız artış gösteriyor ve bu da tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar verememenize neden olabilir.

Finansal olarak daha net olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili düzenlemeler içinize sinmemiş olabilir. Yapabileceklerinize dair bir liste çıkararak bir planlama yapabilirsiniz. Ancak bu memnuniyetsizliğin altında yatan asıl nedenin eşyalar mı yoksa içsel huzursuzluğunuz mu olduğunu kesinleştirmelisiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Boğa burcunu bekleyen enerjiler sizi daha fazla iletişim ve paylaşım içinde olmaya teşvik edebilir. Bugün, çevrenizdeki insanlarla etkili iletişim kurabilir, fikirlerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dışarıya yansıtmak için cesur adımlar atın. Ayrıca, üzerinizdeki stresi azaltmak için dinlenmeye de zaman ayırmalısınız. Bugün, duygusal dengeyi korumak önemli olacaktır. Hayatınızda dengeyi ve huzuru sağlamak için içsel dengenizi korumaya özen gösterin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anne ailesinde yaşanan küslüklerin son bulmasını istiyorsun. Barıştırma tohumlarını atmaya başlayabilirsin. Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysan, gelecek kaygısı yaşamaya başlayabilirsin. Bu durum derslere adapte olmanı zorlayabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmadan önce, hayatında birinin olmadığından emin olmalısın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, seyahat veya hukuki konular gündeme gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için iyi bir zamandasınız ama kiminle ne konuştuğunuza, kimden ne beklediğinize dikkat etmelisiniz. Fikirlerinizi ifade ederken diplomatik ve dengeli olmaya özen gösterin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ya da ailevi konularda daha fazla meşgul olabilirsiniz. Düşüncelerinizde daha esnek olmaya çalışmalısınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda olabilecek karışıklıklara karşı hazırlıklı olmanız gerekmekte. Partnerinizle çatışma ve anlaşmazlık konuları bugünlerde ilişkinizi zorlayabilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün teknolojik aletler etrafında dikkatli olmalısın. Bazı aksaklıklar yaşaman mümkün. Eğer beklediğin önemli bir haber varsa gecikebilir. Kendini sıkmamalı ve öfkeye yenik düşmemelisin.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayattan daha fazlasını arıyorsunuz ve bunu almayı da başarıyorsunuz sevgili Boğa. Bu, kişisel konforunuza, aileye ve eve fazladan para harcamayı umursamadığınız bir zamandır. Ailenizle doğal ve kolay bir iletişim olabilir. Düşünceler ve konuşmalar genellikle anılara, çocukluğa, eve, finansal güvenliğe, ev işlerine, el sanatlarına ve kişisel meselelere yönelir. Evden veya evle ilgili alanlarda çalışmak için iyi bir konumdasınız. Ayrıca araştırma yapmak, yazmak, fikir bulmak, ev ve çevre sorunları hakkında konuşmak için iyi bir dönemdir. Şu anda ev cephesinde daha fazla aktivite, konuşma ve hareket olabilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğalar, bugün inişli çıkışlı, mücadele ile geçen, istikrarsız bir gün olabilir. Kendi değerinizi yükseltmek için ettiğiniz mücadelenin sizi ne kadar yorduğunu artık görmeniz gerekiyor. Mücadeleyi bırakın, daha değerli olacaksınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ve yatırım fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. .

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>