Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güven Kavramını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Bilinmezlikler aklınızı çok fazla kurcalıyor. Şartlar üzerinde etkinlik göstermek isterken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin daha iyi olabileceğini de unutmayın. Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren gelişmelere hazırlıklı olun. Hiç beklemediğiniz bir anda yeni gelir kaynakları da bulabilirsiniz. Sıkıntılı durumdan kurtulabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretinizi toplayın ve sizi bunaltan durumlar karşısında harekete geçin. Sorumluluk alın, zamanı doğru yönetin ve bununla eğlenmeyi bilin. İyi hissetmek, iyilikler getirir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde enerjinizin yüksek olacağı bir gün geçireceksiniz. İş hayatınızda atılımlar yapmak için iyi bir zaman olabilir. Projelerinizi hızlandırabilir, yeni fırsatlar arayabilirsiniz. Ancak, dikkat gerektiren ayrıntıları kaçırmamak için daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Ayrıca, ilişkilerinizde anlayışlı olmak ve iletişim becerilerinizi kullanmak önemli olacak. Sevdiklerinizle daha empatik bir şekilde iletişim kurarak sorunları çözebilirsiniz. Bugünün son saatlerinde ise dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar bulabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, fikir ve görüşleriyle seni etkileyen bazı kişiler güvenini boşa çıkarabilir. İlişkilerinde hassas olduğun bir gün seni bekliyor. Her konunun derinine inmek isteyeceksin. Sosyal anlamda seni tedirgin eden gerçeklerle karşı karşıya kalacaksın. Senden beklentisi fazla olan yakınlarından uzaklaşmak, kendinden ödün vermemek adına önemli kararlar alabilirsin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir dil öğrenmek, sosyal mecralarda farklı konularda araştırma yapmak, kitap okuma alışkanlığı edinmek ya da bunu güçlendirmek adına iyi bir gün olabilir. Kendinize bu yönde hedefler koyarak mevcut uğraşlarınıza ek olarak bir nefes alma alanı oluşturmuş olursunuz. Zihninizin nefes alması bedeninizi ve hayatınızı da rahatlatacaktır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Her konuda adım atmadan önce düşünmelisiniz. Geçmişin getirdiği sorunlara daha farklı bakarak üzerinizdeki yüklerden kurtulmaya çalışın. Ruh ve beden sağlığınızı korumanız gereken bir dönemdesiniz. Biraz yalnızlıkla barışık olmanız, iç huzurunuzu korumanızı sağlayabilir. Gizli kalmış zayıflıklarınızla yüzleşmeniz için doğru bir zamandan geçiyorsunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan süreç yorucu olsa da yaşadıklarınız sabrınızı arttırabilir. Olaylara bakış açınızla beraber değiştiğini yeniden hatırlama fırsatı yakalayabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda işine veya okuluna çok fazla vakit ayırıyorsan bugünü dinlenmek için kullanman gerekebilir. Güzel sohbetler ve rahat ortamlar sana çok iyi gelecek. Bugünü olabildiğince rahat geçirmeye çalışmalısın.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, sezgileriniz şimdi olağanüstü derecede iyi çalışıyor. Artık önemli bir farkındalık kazanabilir ya da bir ilişki sorununa çözüm bulunabilir. Yakınınızdaki insanlarla olan iletişimde şefkat ön plandadır ve artık bazı insanlara karşı daha yakın olursunuz. İlgi çekici bir aktiviteden, biraz araştırma yapmaktan veya bir gizemi çözmekten oldukça keyif alabilirsiniz. Nitekim gün ilerledikçe sabretmek pek kolay olmuyor. Olayları belirli bir perspektif içinde tutmaya çalışın. Aceleci eylemlere ve iletişimlere dikkat edin. Fazla enerjinizi yapmayı gerçekten sevdiğiniz bir şeye yönlendirmeye çalışın. Sizi heyecanlandıran veya size yeni bir bakış açısı kazandıran bir kişi, konu veya eğlence bulabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Bugün kafanızda bir çok değişik fikirle yola çıkabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde bir kutlama, düğün, mezuniyet ya da doğum haberi alabilirsin. Eğlenme ihtiyacın artıyor. Acil karar ver lütfen. Kararsızlık senin zaman, para hatta aşk olanakları kaybetmene sebep olabilir. Hayat yolunda bilinçli olarak ilerliyorsun.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak risk almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın diğer alanlarını ne kadar ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabilecek. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 25" R
Ay
Koç
24° 18' 26" R
Merkür
Başak
18° 15' 44" R
Venüs
Terazi
26° 12' 26" R
Mars
Yengeç
08° 51' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 58"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:55

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>