Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kabuğuna Çekiliyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak daha yoğun etkiler hissedeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Mutluluğunuz için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunuzu unutmamalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olarak daha bilinçli olmanın yollarını aramalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz sürece her şey daha iyiye gitmeye başlayacak. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Bugün, içinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı arzulayacaksınız. Elde edeceğiniz finansal gücün her açıdan önemli olabileceğini unutmamalısınız. Daha tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünmeyen şeyler daha belirgin hale gelerek, bu da inançlarınızı ve hedeflerinizi değiştirebilir. İhmal ettiğiniz konulara odaklanmalı ve eski güven anlayışınızı gözden geçirmelisiniz. Parasal yatırımlar noktasında bir yön değişimine gitmeniz gerekebilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, kendinizi duygusal olarak daha dengeli hissedebilirsiniz. Maddi konularda daha kontrollü davranmak size fayda sağlayabilir. İlişkilerinizde ise sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Sağlığınıza özen göstermek ve beslenmenize dikkat etmek önemli olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutulacak. Tutulmanın etkisi karşına maddi konuları getirebilir. Hesap kitap işlerine hiç olmadığı kadar kafa yormak zorunda kalabilirsin. İş yerinle ilgili umulmadık dedikodulara şahit olabilirsin. Etrafında çıkan seslerden ziyade kendini daha fazla dinlemen gereken bir günden geçiyorsun.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlanmalara dikkat etmelisiniz. İyi niyetinizin suistimal edilmemesi için kendi beklenti ve ihtiyaçlarınızı gözardı etmeden iletişim kurun. Yatırım ve birikim planları sizi güvencede hissettirebilir ama resmi ve parasal sorumluluklarınızın duygularınıza yenilmesine müsaade etmemelisiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular sıklıkla gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayalleriniz üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. İlerleyen saatlerde akıcı temalar söz konusu. Ailenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kurduğunuz yanlış dostluk ya da ilişkiler bir takım pişmanlıklara girmenize neden olabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerde yaşadığınız sorunlar bugünkü adımlarınızı zorlaştırabilir. Kendinizi bu zorluğun içinde bilerek tutmadığınızdan emin olmalısınız. Bugün bir zinciri kırın ve hayatınızda olmasını istediğiniz duygulara yer açın.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün aşk ve arkadaşlık konusunda hayatınızda yeni ve uzun vadeli bir tema getiriyor. Arkadaşlıklarınızı, ilişkilerinizi ve hedeflerinizi tamamen yeni bir şekilde göreceksiniz. Yavaş yavaş yaratıcı ortamlar aracılığıyla kendinizi ifade etmeye olan ihtiyacınızın farkına varıyorsunuz. Bu tutulma, hayatınızın işlevsiz veya tatmin edici olmayan alanlarını vurgulamanın bir yolunu buluyor. Gün ayrıca, dikkatinizi kişisel yaşamınıza ve dışarıdaki sorumluluklarınıza dengelemeniz için sizi zorluyor. Örneğin, bir aşk ilişkisine arkadaşlıklarınızı zedeleyecek kadar fazla ilgi gösterdiyseniz, değişiklik yapmanız gerektiğini görmeye başlayacaksınız.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Inançta bir sıçrama yaşayacaksın. Hayallerini takip et çünkü beklenmedik fırsatlar var senin için. Adil ve uygun kararlar alacaksın. Doğru bildiğini yap, inançlarını savun. Lütfen kaybedeceğin bir savaşa girme. Parlak yeni fikirler ve ilham bugün sana geliyor.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili yapıcı ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişiklik bekleniyor. Değişim özellikle kaçınılmaz olduğunda, eski bir yapıya yeni bir nefes getirir. Siz ne kadar değişiklikle mücadele ederseniz değişim bir o kadar sarsıtıcı olacaktır. Ani değişim geçmişteki baskılar sonucunda ortaya çıkıyor. Değişik ve yeni fırsatlar size iyi gelecek.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>