Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Anlayışlı Olmalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sakin kalmayı başarmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Gergin geçen bir süreçtesiniz ve bu da ilişkinizden yana sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Problemlerin tamamen ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Karmaşık gibi duran her ne varsa üstesinden gelebilirsiniz.

Maddiyatla ilgili durumları tamamen kontrolünüz altına almaya çalışın. Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dış görünüşünüzle ilgili beklentilerinizin gerçekleşmemesine üzülebilirsiniz. Bu bir süreçtir ve zaman alabilir. Bu zamanı tam anlamıyla kendinize tanıyıp tanımadığınıza emin olun; gereklilikleri atlamadan yerine getirin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. İşlerinizde daha kararlı ve disiplinli olma eğilimindesiniz. İş hayatınızda başarılar elde etme şansınız yüksek olabilir. Aynı zamanda maddi konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak, ilişkilerinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve anlayışlı olmak önemli olacaktır. Sağlığınıza özen göstermeli ve stresli durumları yönetmeyi öğrenmelisiniz. Ayrıca, kendinize zaman ayırmayı unutmayın. İyi bir dinlenme ve rahatlama, bugün size iyilik yapabilir.Umarım bu yol gösterici olur. İyi günler dilerim!

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, içindeki tutkulu ve kararlı yanların ön plana çıkabilir. Yeni projeler ve hedefler belirlemek için iyi bir gün. İlişkilerinde daha anlayışlı olmaya çalışmalı ve başkalarının duygularını göz önünde bulundurmalısın. Enerjini yönlendirmek için spor veya fiziksel aktiviteler yapmaya karar vereceksin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki ve psikolojik açıdan rahatlayacağınız bir gün olabilir. Bir karşılık görmek arzunuza yanıt bulabilirsiniz. Bu karşılık size ilerlemenin değil, ilerlerken neye dikkat edip neyi ortaya çıkarmanız gerektiğini hatırlatacaktır. 

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık Ay burcunuzda ve size huzurlu sakin zamanlar yaşayacağınızı söylüyor. Ancak ilişkilerde güven sağlama çabanız sürmeli, Eşten ya da ortaklıklardan yana yaşanan kısıtlamaları gözden geçirmek, gerektiğinde risk alabilmek lazım. Sosyal çevrenizde olup biten konular da sizi yakından ilgilendirecek. Bununla ilgili duyarlılıklar yarın yerini daha olumlu paylaşımlara bırakacak.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Boğa'lar çocuk sahibi olabilirler, yine sağlık alanında başlatmak istediklerinizi başlatmak için uygun bir gündesiniz. Heyecanlı haberlere hazır olun.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işine veya okuluna vakit ayırırken sevdiklerinle vakit geçirmeyi düşünebilirsin. İstediğin anda istediğin yerde olmamak modunu azaltabilir. Ancak daha sonrası için sevdiklerinle plan yapmanı engelleyen hiçbir şey olmayacak. O yüzden sevdiklerinle vakit geçirmek için plan yapmaya başlamalısın.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi arkadaşlıklar destek ve keyif getirebilir sevgili Boğa. Geçmişte size kendini kanıtlamış biriyle dostane bir ruh halindesiniz ve yeni bağlantılar olumlu görünüyor. Mevcut enerjiler dostluklara yeni bir soluk getirmeyi destekler. Daha güçlü bir eğlence anlayışınız var, öğrenmeye ve yeni şeyler yapmaya açıksınız. Konuşmalar çok verimli ve hatta ilham verici olabilir. Nitekim şu anda harika fikirleriniz olması muhtemel olsa da ilerleyen saatlerinde görüşünüzü bulanıklaştırabilir. Ayrıca ruh halinizle, motivasyonunuzla da oynayabilir ancak bu geçicidir. Bir dakika yüksek, bir sonraki dakika düşük hissedebilirsiniz. İşin püf noktası, başkalarından beklentilerinizi normal seviyede tutmaktır!

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. . İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün enerjik, atak olacaksınız ve duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına karşı daha hoşgörülü ve uyumlu olacağınız bir gün. Bu rahat tavrınız ve iyimserliğiniz insanları size çekiyor ve her alanda zorlanmadan işlerinizi yaptırabilmenizi sağlayacak. Sağlam temellere dayananilişkilerine ihtiyacınız var. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde hayat bulabilir. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var. Bugünlerde paranızı iyi idare edin. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>