Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Zihnini Ferahlatıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha durgun yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Uğraş gerektiren bazı durumlarla karşılaşsanız da bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durduğunuzu birlikte olduğunuz kişiye net bir şekilde hissettirmeye çalışmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün yoğun bir enerji altındasınız. Bu enerjiyi doğru şekilde değerlendirdiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı bilmelisiniz. Tüm olumsuzlukları bir an önce ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız.

Bugün, maddi anlamda kendinizi güvence altına alma isteğiniz artabilir. Hassas yaklaşımlar sergileyebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun, bunların üstesinden gelme şansınız var. Biraz daha kontrollü olmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızdaki karmaşa sizi yorabilir. Özellikle söylentiler ve yanılgılar konusunda bu yorgunluğun etkisiyle düşünmeden hamle yapabilirsiniz. Kendinizi bu etkilerden uzaklaştıracağınız yerlerde bulunun ve elinizden geliyorsa bugün enerjinizi ihtiyaç sahibi birinin bir işini yaparak atın.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz. Karşılaştığınız sorunlara sakin ve sabırlı bir şekilde yaklaşarak çözüm bulabilirsiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir, bu fırsatlardan en iyi şekilde faydalanmak için çabanızı göstermelisiniz. Sağlık konularında dikkatli olmak ve dinlenmeye zaman ayırmak önemli olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteksizlik çektiğin bu günlerde rehavete kapılmamaya özen göstermelisin. Duygusal anlamda kendini baskıladığın konular gün içerisinde beklemediğin bir anda karşına çıkabilir. Kendini sıkışmış hissedebilirsin. Uzun süredir planladığın spor konusu, zihnini ferahlatmak adına sana yardımcı olacak.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Donanımlı bir insan olmak belli bir ağırlığı da beraberinde getirir. İnsanları etkilemek, eğitmek, iyileştirmek istediğiniz konularda bu ağırlığa uygun hareket etmeniz ve tutarlılık sergilemeniz önemlidir. Bugün planlarınız ve elde ettiğiniz sonuçlar arasındaki fark olup olmadığını değerlendirmeyi deneyin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Belirsizlikler nedeniyle sizi üzen kayıplar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sabah saatlerinde samimi arkadaş ortamlarında bulunmak size iyi gelecektir. Akşama doğru gün hareketlenebilir. Kendinizi çok daha iyimser hissedebilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde İyi niyetinizin farkında olan kişiler sizlere benzer bir segmentte yaklaşarak daha da iyi hissetmenize neden olacak.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınız,ortaklarınız ya da görüşmeler halinde olduğunuz kişileri tecrübelerinize göre değerlendirebilirsiniz. Aklınıza yatmayan bir durum olduğunda karşınızdaki kişiyle beraber aklınızda oluşturduğunuz modeli de düşünmelisiniz. Başka ihtimallere şans vermeniz gerekebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün duygusal bir ruh halinde olabilirsiniz ama aynı zamanda yeni bir başlangıç ​​yapmak için de oldukça motive olabilirsiniz. Bir konu hakkındaki gerçek hislerini keşfetmek için güzel fırsatlar olsa da başkalarına karşı sorumluluklarınızın en sevdiğiniz aktivitelerin önüne geçtiğini hissedebilirsin. Yine de yükümlülüklerinizi ve sınırlamalarınızı hatırlamak faydalı olabilir. Kalıcı, saygılı dostluklar kurmaya çalışıyorsunuz ve bu süreçte artık amacına hizmet etmeyen bazı bağlantılardan vazgeçiyor olabilirsiniz. Sorunlara somut bir çözüm bulmayı beklemeden kulak vermek şu anda en iyi seçenek olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıkıntılı durumlar varsa mantıklı olarak karar vermelisin. Hareketli ve marjinal bir gün olabilir senin için. Çok yakında hayranı olacağın bir mesaj alıyorsun çünkü sende bir Uranüs transitte. Etrafına dikkat et. Evrenin mesajları sana yoğun şekilde geliyor. Lütfen bugün sana gelen güzel haberlere ve mesajlara karşı gözünü aç.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün hastane, sağlık, gizli düşmanlarla ilgili konular da ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizin yoğunluğu yüzünden sevgilinizi ihmal etmek durumunda kalıyorsunuz. Onun bu durum karşısında alındığını ve genellikle sıkıntısını sizi kırmamak için içine atarak, paylaşmadığını da fark etmiyorsunuz. Biraz daha ilgili olmaya çalışın. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışın. Harcamalarınızı azaltın

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>