Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayallere Dalıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz daha ön planda olmak isteyeceksiniz. Zorluklarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Etkin adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bu konuda biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları tamamen değerlendirmeye çalışın. İstediklerinize ulaşmanız aslında pek de zor olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel aktiviteleriniz konusunda oldukça yoğunsunuz. Önceliklerinizi belirleme noktasında sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz çok az sorunla karşılaşacaksınız.

19 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlam bir enerjiye sahip olacaksınız. Hedeflerinize odaklanma konusunda istekli olacak ve projelerinizi ilerletmek için gereken adımları atacaksınız. İş yerinde veya kariyerinizle ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir. Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Ancak, duygusal konulara fazla odaklanmadan objektif olmayı sürdürmeye çalışmalısınız. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın ve yaşam tarzınıza düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme gibi alışkanlıklardan biraz daha fazla zaman ayırın.Umarım bu günlük burç yorumu size yardımcı olur!

19 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı düşünce konusunda kendini serbest bırakman gerekebilir bugün. Gelişim ve değişim için özgür düşünceyi serbest bırakmalı ve hayal kurmaktan çekinmemelisin. Kendini geliştirmek için önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye devam etmek senin için iyi olabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eş ailesindeki sorunlar gün yüzüne çıkabilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınızı zorlayarak normalde yapamayacağınız, yapmak istemeyeceğiniz işlere girişebilirsiniz. Potansiyelinizin yüksek olduğunu göstermek adına bunu yapmanız size pek çok kapı açabilir. Gerekortamında gerekse sosyal alanlarda iyi yönde dikkat çekmek için bugün daha önce yürümediğiniz bir yoldan ilerlemeyi seçin.

19 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken, bugün daha olumlu etkilerle yola çıkıyorsunuz. Sürekliliği olan konulara odaklanabilirsiniz. Sizin için öncelik taşıyan dostluklar ve arkadaşlıklar güne hareket katabilir. Duygusal açıdan sizi mutlu yeni arayışlar ve haberler göze çarpıyor. Yurt dışı ile bağlantılarınız, yabancılarla olan iletişimizde hareketli koşullar devam edecek.

19 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda elinizden geleni yaptığınıza inansanız da yapmadığınız şeyler olabilir bu yüzden partnerinizi dinlemenizde fayda var.

19 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkat gerektiren konularda kafan biraz karışabilir. Anlamadığın şeyleri tekrar sorman ve bazı şetleri tekrarlatman gerekebilir. Ancak bu durum seni sıkmasın. Herhangi bir hataya yer vermek istemediğin için bazı şeyleri tekrarlamak daha iyi sonuçlara yol açar.

19 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün erken saatlerde, hayatın belirsiz veya belirsiz olabilecek alanları arasında arkadaşlıklar, ilişkilerinizdeki sınırlar,veya yakınlık yer alıyor. Romantik veya sosyal bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya olabilirsiniz ancak iyi haber şu ki, bu daha fazla netliğe giden yolu açıyor. Aslında yeni ve gelişmiş hedeflere yer açıyorsunuz ve odak noktanızı daha önemli olan şeylere çeviriyorsunuz. Gün çok daha kararlı bir şekilde ilerliyor ve sizden inançlarınız, fikirleriniz ve tutumlarınız yoluyla dönüşmenizi ve büyümenizi istiyor. Birisi ya da bir şey, olayları nasıl gördüğünüze meydan okuyabilir ve siz ya direnebilir ya da bu deneyim yoluyla büyüyebilirsiniz!

19 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte ortak girişimciliğinizin iyi bir yapılanma getirmesi için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Mantığınız güçlü.

19 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün enerjik, atak olacaksınız ve duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana şans sizinle olacak. Sosyal çevreniz tarafından destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yoğunluğunuzu karşı cinse ifade etmek konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu olmak için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi gelişen olaylar sizi heyecanlandırabilir. Çok büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor

19 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>