Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Rahatlamanın Özü İçinde Saklı Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Unutmayın, insanlarla uyumlu olmanın en iyi yolu öncelikle kendi içinizde uyumlu olmaktır. Başkalarının sizinle ilgilenmelerini ve tüm ihtiyaç ve isteklerinizi karşılamasını beklemeyin. Aynı şekilde, başkalarının üzerine düşmek de sizin sorumluluğunuz değil. Sınır çizgileri zaman zaman belirginliğini kaybedebilir, ancak doğru bir ayrım yapmak için elinizden geleni yapın. İnsanlar, istediklerini yaptırmak konusunda sizi yönlendirmek için duygularınızı suistimal edebilir. Bu tuzağa düşmeyin.

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Günün enerjisi seni öyle asabileştirecek ki insanlar ne yapacağını bilemeyecek. Göksel açıların etkileri hayatına patlama derecesinde yoğunluk getirecek ve sen de yapman gerekenleri planlamak gibi bilgece bir davranış sergiliyor olacaksın. Fiziksel ev işleriyle meşgul ol. Organize et, mobilyaların vs. yerini değiştir. Herkesi delirtmek yerine enerjini üretkenlikle harca.Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen hayatınızda şu andan daha toleranslı olduğunuz zamanlar olmuştur. Birilerine karşı çok inançlı davranışlar sergilemiş olabilirsiniz ya da bazı şeylere karşı ilgisiz bir tavır takınmış olabilirsiniz. Fakat hepsinin sonunda kendinizi bunlardan arınmış hissedeceksiniz. Şu an ihtiyacınız olan şey zarafet duygunuzu kullanmak ve size yakın olan birisi ile ilişkinizi yeniden alevlendirmek için gerekli diplomasiyi sağlamak olacak.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Ay'ın Satürn ile kavuştuğu sabah saatlerinde hayatınızda ciddi adımlar atabilirsiniz. Yüksek öğrenimde başarılar kaydedebilirsiniz. Spor hayatınızda zirveye çıkabilirsiniz. Akşam olduğunda gerçekleşen Ay-Mars olumsuz açı nedeniyle sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Önemsiz sandığınız bir durum sorun çıkartmaya başlayabilir. Çalışma hayatınızda ise stresli bir akşam geçirebilirsiniz.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığını konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin. Gerginliğini, insanlara yaptığın sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin. Sorunları içinde yaşayıp sevdiğin insanlara bu durumu yansıtmak senin için iyi olmayacaktır. Evli bir Boğa burcuysan, eşin ve ailen arasında denge kurmakla uğraşabilirsin. Yakın bir zamanda eğitimine ara vermiş bir Boğa burcuysan, yeniden başlamanın yollarını arayabilirsin. Hayatın adına güçlü adımlar atma isteğine yakınların da destek olacak. Gelişimin için elinden gelen her şeyi yapacaksın. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sevdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan, çalışmalarını daha geniş kitlelere duyurmak adına reklam çalışmalarını araştırabilirsin. Bu günlerde galeri ya da sergi gezmeye gidebilirsin

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda mücadeleci bir gün içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili çok sabredip emek verdiyseniz bunların karşılığını almak isteyeceksiniz. Bugün bu konularda ısrarcı düşünceler içinde olmayın. Kendinizi biraz daha rahat bırakmalısınız. 

2 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir. Aşırı hırslı olmamaya bakın.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kırmızı çizgilerinizi belli etmek çok önemli. İkili ilişkilerde tüm dizginleri vermek ilerleyen günlerde hayatınızdaki günlerin kaybına neden olabilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle Yay burcuna geçiş yapan sevgi ve aşk gezegeni Venüs, önümüzdeki bir ay boyunca eş ve aile ile olan ortak finansal kaynaklardan çok daha rahatlıkla faydalanmanızı sağlayacak.

2 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kafanız ne yapacağınız konusunda biraz karışık gibi. Önünüzde birçok yol ayrımı var ve hepsi de size cazip geliyor. Bunun gözünüzü korkutmasına izin vermeyin ve bu tip yol ayrımlarına daha önce de gittiğinizi kendinize hatırlatın.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz. Herkesin derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Yoğun bir gün olabilir. Birikmiş işleriniz veya güzel telaşlarınız olabilir. Genel anlamda günlük rutinlerinizle ilgileneceksiniz. Belki biraz kendinize zaman ayırıp cilt bakımı, saç bakımı gibi konularla ilgileneceksiniz. Çok inandığınız konularda sizi yanıltacak gelişmeler yaşanabilir.

2 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Search for: Site araması Report a Problem

2 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 00" R
Ay
Boğa
14° 26' 59" R
Merkür
Başak
20° 46' 59" R
Venüs
Terazi
27° 51' 44" R
Mars
Yengeç
09° 37' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 26"
Satürn
Balık
15° 02' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 44"
Lilith
Terazi
09° 17' 59"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>