Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişim Konusunda Nirvanaya Ulaşabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Kişilerarası ilişkiler beklenmedik bir şekilde üst seviyede. Eski arkadaşlarınızı unutup yeni insanlarla yeni ilişkiler kurmaya başladınız. Adımlarınıza dikkat edin. Yakınlarınız sizi kıskanıyor olabilir. İlginiz ve sevginiz onlar için önemli. Önceliklerinizin doğru olduğundan emin olun. Unutmayın ki aile öncelik sıralamasında hep en ön sıradadır. Hayatınızdaki önemli kişilere karşı dürüst ve sadık olun.

Bugün zaman kısıtlamalarından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir proje için son tarihiniz varsa, bu tarihi uzatmak isteyebilirsiniz. Veya bugününüz için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, birkaç şeyi farklı bir güne ertelemek isteyebilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri size kısa zamanlar kazandırıyor gibi görünecek. Acele ediyor gibi ya da yorgun gibi hissedebilirsiniz, kendinize karşı nazik olun!

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Bugün ciddi şeyler yapmaktan öte öylece uzanmak ya da mesela bir tur golf oynamak istiyorsun. Odaklanmak, bu göksel açılar sebebiyle oldukça güç. Ne yazık ki, bütün sorumluluklarından kaçma gibi bir lüksün olamayacak. Adım adım ilerlediğin takdirde her şey yolunda gidecektir.Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmenin yaratıcı bir yolunu bulabilirsiniz. Belki bazı komik e-postalar yazar ve partnerinize gönderirsiniz. Ya da belki de gülünç bir resim yaparsınız. Kişisel bir internet sayfasında kullanacağınız bir bilgisayar grafiği bile tasarlayabilirsiniz. Zihniniz yaratıcı faaliyetlerle ilgilenecek. Gün içinde oyun oynamak ve eğlenmek için biraz zaman yaratın. Yaratıcı yönünüzü onurlandırdıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:58'den itibaren Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor. Günün genel teması sizler için finansal konular olacaktır. Paranıza, ödemelerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yavaş yavaş borçlarınızı bitirmeye başlayabilirsiniz. Merkür ve Venüs'ün kavuşacağı bu gece itibariyle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Özellikle seviyorsanız fakat söyleyemiyorsanız, içinizde tutmak yerine söylemelisiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrenle olan ilişkilerinde tıkanacağın bir gün olabilir. Kendini ifade etmek istediğin bir konu varsa bugün onu farklı bir yöntemle ortaya koymayı deneyebilirsin. İletişimin sırasında kendinle özdeşleşmiş olmayan duygu durumları içerisinde olabilirsin. Normalde gergin olman gereken bir konu üzerine sakinliğini koruman çevrendeki kişilerin dikkatini çekecek. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, Önemli konuşmalar yapmaktan çekinmeyecek, kendini net bir şekilde ifade edeceksin.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle uyum içerisinde olabileceğiniz harika bir gün. Onların yardımı ya da fikirleri sizin için oldukça önemli olabilir. Ortaklaşa bir karara varmalısınız. Parasal alanda biraz daha dikkatli olmalı hızlı kararlar vermemelisiniz. Verdiğiniz sözleri gerçekleştirmeyi ihmal etmeyin.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saklamak zorunda hissettiğiniz bazı konuların yük yarattığını görerek aktif bir çaba içerisinde her şeyi temiz konuma getirip yaşama sıfırdan başlamayı isteyebilirsiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer zamanlarda zor olduğunu düşündüğünüz değişiklikleri yapın. Doğru olanı yapmak için disiplin ve iradeniz var. Artık gösterişli değilsiniz, ama yaptıklarınız gelecek için güçlü bir temel bırakır. Siz nasıl tutumlu olmanız ve aynı zamanda ilerlemeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlar alanında yaşayacağınız zorlukları gündeme getirebilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz borç ve alacaklarınızla alakalı beklediğiniz haberi alabilirsiniz.Mahkeme sürecinizle ilgili bir gelişme olabilir. Yurt dışı yatırımlarınız hareketlenecektir. Eşinizin geliriyle alakalı alacağı bir karar önemli olabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Organizasyon yeteneğinizin fazla olduğu bir gün. Birçok işi bir güne sığdırabilme fırsatı bulacaksınız. Günlük rutinlerinizde trafiğiniz yoğun. Aşk hayatınızla ilgili düzenlemeniz gereken konular olabilir. Her şeye rağmen var olan ilişkiniz konusunda çok şanslısınız.

30 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken bugün birilerine danışmak, fikir ve görüş almak için uygun bir gün olabilir. Yalnız kalmak yerine size en yakın kişi veya kişilerle birlikte hareket etmeyi tercih edebilir, ancak kendinizi bu kişilere bağımlı hissedebilirsiniz.

30 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 00" R
Ay
Boğa
14° 26' 59" R
Merkür
Başak
20° 46' 59" R
Venüs
Terazi
27° 51' 44" R
Mars
Yengeç
09° 37' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 26"
Satürn
Balık
15° 02' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 44"
Lilith
Terazi
09° 17' 59"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>