Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorgulayıcı Yapın Takdir Görebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygularınız, bugün hayatınızı çekilir kılacak. Hassas, kadınsı tarafınıza dokunduğunuz sürece kendinize daha da güveniyorsunuz. Bugün, sizi benzer hayalleri ve ilhamları paylaşanları aramaya teşvik edecek büyük bir güç var. Hassas duygularınızın sevinçli tarafını bulun ve bu enerjiyi, şu anda hayatınızdaki karanlık noktaları aydınlatmak için kullanın.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Bir mola vermek istiyorsun. Çocuklarınla ekstra zaman geçirmeyi diliyorsun. Varsa romantik partnerinle özel saatler geçirebilirsin. Birlikteliğinizi onurlandır. Ev yaşamına konsantre olursan ve kariyerini bir süreliğine kendi haline bırakırsan daha iyi hissedeceksin!Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Egzersiz yapmaya zaman ayırmak için fazla meşgul olduğunu hissedebilirsiniz. Ama vücudun uygun olduğunda zihnin de daha uyanık olur. Vücudunun o bilgisayarın arkasında olmaktansa biraz zamana ihtiyacı var! Neden spor salonuna ya da yakılardaki parkın içinden koşuya çıkmıyorsun? Daha önce hiç koşu yapmamış olsan bile, vücudunun efora ne kadar olumlu tepki verdiğine şaşıracaksınız.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Akrep burcunda hareketini sürdürüyor. Sabah 06:38 itibariyle Akrep burcunda yeniay gerçekleşiyor. Kalbi boş olanlar bu yeniayı not alsın. Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Evlilik yolunda ciddi adımlar atan çiftler olabilir. Fakat sert etkiler barındıran bir yeniay olduğundan güzel giden ilişkinizde beklenmedik tepkiler görebilirsiniz. Yeniayın tüm detayları için tıklayabilirsiniz.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda saat 05:39'da Yeniay gerçekleşiyor. Bulunduğun konumu sorgularken,” kariyerimi daha fazla nasıl ileriye götürebilirim” ‘'kendimi daha fazla nasıl geliştirebilirim''gibi soruların hesaplarını yapıyor olacaksın. Kendini yorulmuş ve umudunu kaybetmiş gibi hissedebilirsin fakat gökyüzü sana güzel haberler yollayacağını söylüyor. Tüm sorgulamalarına rağmen sergilediğin olgun tavır karşısında sevdiklerinden takdir görmen olası.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu yeni ay ile maddi konularınızı güçleniyorken ilişkilerde büyük bir kırılma yaşayabilirsiniz. Bazı dostluklarınıza ya da aile ilişkilerinize mesafe getirmek isteyebilirsiniz. Hayat bazen sizden yapabileceğinizden fazla sorumluluklar bekleyebilir. Bu tavizi siz verdiniz.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalın.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif insanlarla bir arada bulunmak enerjinizi yükseltecek ve özellikle öğleden sonraki kısmını beklediğinizden enerjik geçirebileceksiniz. Keyfiniz yerinde olacak.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular, para trafiği, alım satım, krediler ve ortak gelirlerle ilgili şansınız sözkonusu iken, geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü duygularla sevgiyle hareket edebilir, paylaşımlarınızı derinleştirebilirsiniz.

28 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kutuplaşan kişiliklere karşı hoşgörülü olmak sizin için kolay olacak ve bu kesinlikle sizin lehinize olacak. Birbirini tam olarak anlamayan iki grup insanın farkına vardığınızda, tercüme etmeye gönüllü olun; bu sizi güçlü bir pozisyona getirecek.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunun 4. derecesinde meydana gelen Yeni Ay, ikili ilişkilerde yaşadığınız pürüzleri ortadan kaldırmak için yeni bir döneme adım atmanıza neden olacak.Net olmayan konular, sır perdesi arkasına saklanan düşüncelerle yüzleşebilirsiniz. Partnerinizin ruhsal zayıflığına destek olmak için harekete geçmelisiniz. Zorlukların ardından doğacak olumlu sonuçlara odaklanın.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün haftanın ilkgünü olabilir ama sizin çalışmanız için hiç verimli bir gün değil. Bedenen ofiste, ruhen başka bir yerde olabilirsiniz. İş ortamınızda canınızı sıkan bazı konular olabilir. İşlerin birden bu kadar yoğunlaşması hoşunuza gitmiyor. Yaptığınız organizasyonlarda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

28 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; karşıt burcundaki Yeniay, gerek zihinsel gerekse duygu dünyanı etkileyecek konuları gündeme getirerek özgürlük ihtiyacını tetikleyebilir. Yenilik ve farklılık içeren kişisel kararların yanı sıra hayat dinamiklerini yeniden yapılandırabilmen için sürpriz durumlar gelişebilir. İlişki vebirliklerinde yeni bir dönem başlatmak isteyebilirsin.

28 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 55' 53" R
Ay
Boğa
15° 39' 59" R
Merkür
Başak
20° 56' 16" R
Venüs
Terazi
27° 57' 50" R
Mars
Yengeç
09° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 44"
Satürn
Balık
15° 01' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 12"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 32"
Lilith
Terazi
09° 18' 33"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>