Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Anlaşılmadığını düşünüyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Bugünyerinde, özellikle de başkalarından da sorumlu iseniz, birkaç probleminiz olabilir. Becerileriniz ve bilgileriniz, başkalarının saygısını kazanmak için ne yapabileceğiniz sorusunu ortaya koyabilir. Çalıştığınız ortama ne katıyorsunuz? Hiç kendi başınıza herhangi bir projede çalıştınız mı? Bugün, bu tip soruların cevaplarını bulmak için içgözlem yapabileceğiniz bir gün.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Birçok yönden bugün başlangıçları temsil ediyor. Eski bir arkadaşın hayatına yeniden girip hem iyi hem kötü anıları önüne getirebilir. Kaygılanma - onları güzelce serbest bırakacaksın. Ayrıca tutkulu olduğun alanlarda belirli hedefler olan bir grupla da kaynaşabilirsin ve yeni dostlar edinebilirsin. Birçok sürpriz karşına gelecek!Kendinizi ifade etmenin yaratıcı bir yolunu bulabilirsiniz. Belki bazı komik e-postalar yazar ve partnerinize gönderirsiniz. Ya da belki de gülünç bir resim yaparsınız. Kişisel bir internet sayfasında kullanacağınız bir bilgisayar grafiği bile tasarlayabilirsiniz. Zihniniz yaratıcı faaliyetlerle ilgilenecek. Gün içinde oyun oynamak ve eğlenmek için biraz zaman yaratın. Yaratıcı yönünüzü onurlandırdıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

29 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. İlişkilerinizin yine odak noktası olacağınız bir gündesiniz. Yaşanan krizler varsa partnerinizle bugün yoluna koyabilirsiniz. Ay, gün içinde Venüs ve sonra Merkür ile kavuştuğundan dolayı, sevdiğiniz sizin gönlünüzü alabilir. Saatler 20:34 olduğunda Ay, boşlukta ilerliyor. Bazı şeyleri üstelemek yerine ilişkinizde her şeyi oluruna bırakmalısınız.

29 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

‘Kariyerimi nasıl ileriye götürürüm?' diye düşünüp hesap yapabilirsin. Umudunu kaybetme; güzel haberler alabilirsin.

29 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde tükenmişlik yaşıyor olabilirsiniz. Ne yapsanız işe yaramıyor ya da kime iyilik etseniz kötülük görüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Bu geçici bir süreç. Bugün tek ihtiyacınız olan güven duyduğunuz bir dostunuzla yapacağınız sohbet olabilir. Geçmişi çok hatırlamayın.

29 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

29 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi çok şüpheci hissedebilirsiniz. Şüpheleriniz yerinde olsa da yine de elinizde kanıt olmadan kimseye karşı sert tutum sergilememeye çalışın.

29 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuzda bugün bir yeni ay meydana gelirken bu yeni ilişkilerde yeni başlangıçlara işaret ediyor. Uranüs etkisiyle bu başlangıçlar ani bir biçimde tetiklenebilir. Mevcut ilişkinizde yeni bir dönem söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Bu yeni durumun bazı fedakarlıkları da beraberinde getirebileceğini unutmayın.

29 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile arasında anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz bir gün. Çok büyütülecek bir durum yok, o nedenle sakinlikle yaklaşın. Boşu boşuna gerilmenizin hiçbirinize faydası olmayacak.

29 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay ikili ilişkilerinizi yöneten 7. evinizde, Akrep burcunda seyahat ediyor.Partneriniz sizden bugün özel ilgi bekler. Kendisini özel hissetmesini sağlayacak güzel bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. Sevginin, tutkuyla buluştuğu bugünün keyfini çıkartın. Sahip olmak ve güven duyma teması günün önemli gündemini oluşturur.

29 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

29 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Muhteşem özgüveniniz size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Davranışlarınızla ilgili eleştirilerin iyi niyetli ve yapıcı olma olasılığı da vardır, bunu göz önünde tutmalısınız. Kışın gittikçe yaklaşması sizi, tadını doğru dürüst alamadığınız yaza öykündürüyor. Bugünlerde akrabalarınıza duyduğunuz özlem, size bazı yolculuklar yaptırabilir.

29 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün ortak kararlarla hareket edebilmek sizin için önemli olacak. Özellikle akşamüstü 5ten sonra anlaşmak çok daha kolay olacaktır.

29 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>