Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusal Anlamda Yorulsan Bile Ilımlı Olmalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda, sizin için şanslı bir dönemdesiniz. Yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmak için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi ve coşkuyu kendinizde bulacaksınız. Yapılacak çokvar, ama görevinizin başındasınız! İlk adımlarınız, ilişkilerine odaklanmak olacak. Sevdikleriniz, mesleki başarılarınızla ilgilenmiyorlar, onlar sizinle daha fazla zaman geçirmek istiyorlar (ve belki de buna ihtiyaçları var). Hayatınızı daha fazla dengede tutmak için elinizden geleni yapın.

Biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Günün enerjisi size daha sosyal olmanız için ilham verecektir. İyi bir arkadaş ya da meslektaş ile öğle yemeği için dışarı çıkabilirsiniz. Gelişen diyaloglar büyüleyici olabilir. Kulaklarınızı açık tutun, çünkü bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Birönerisi veya yatırım tavsiyesi alabilirsiniz. Veya bazı sansasyonel ofis dedikoduları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Egzersiz yapmaya zaman ayırmak için fazla meşgul olduğunu hissedebilirsiniz. Ama vücudun uygun olduğunda zihnin de daha uyanık olur. Vücudunun o bilgisayarın arkasında olmaktansa biraz zamana ihtiyacı var! Neden spor salonuna ya da yakılardaki parkın içinden koşuya çıkmıyorsun? Daha önce hiç koşu yapmamış olsan bile, vücudunun efora ne kadar olumlu tepki verdiğine şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok daha iyimser olacak gibi görünüyorsunuz. Unutulmayacak bir duygusal karşılaşma sizde birdenbire birtakım farklı istekler uyandırabilir. Ya da bir grubun parçası olmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. En azından bugünlük, günlük hayatın rahatsız edici ilişkileri ortalıklarda görünmeyecek. Görünürde olumsuz hiçbir şey yok!

27 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Terazi burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Haftanın en sert günü bugün olacak. Mars-Satürn sert etkileşimiyle sizler kendinizi tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Evcil hayvanınızı gözünüzün önünden ayırmayın. Saat 11:21-23:29 arası Ay, boşluğa giriyor. 23:29 itibariyle Akrep burcuna geçiş yapıyor. Ertesi gün ise yeniay meydana geliyor. Yeniayın detayları için tıklayınız.

27 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün saat 10:21'den 22:29'a kadar boşlukta hareket ediyor. Günün işlevini belirlemek sana düşüyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin gereksiz kıskançlıkları seni yorabilir. Bu anlamda kısıtlandığını hissettiğin konularda sınırları kaldırmak adına harekete geçebilirsin. Üzerindeki yorgunluğu atmak adına, akşamı evde dinlenerek geçirebilirsin. Kendinle baş başa kalmak hem senin hem de ilişkin için daha yararlı olacak. Sevgilin ile olan problemleri ılımlı olursan rahatça atlatabilirsin.

27 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bir konuda önemli bir bilgiyi bugün öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konularda bir karar aşamasında olabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın samimiyetsiz bir davranışı canınızı sıksa da dostane yaklaşımınızdan vazgeçmeyin.

27 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalın.

27 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ilişki içerisinde ciddiyet beklerken umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Umduğunuzu bulamamak moralinizi bozsa da bu sürecin geçici olduğunu bilin.

27 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, hesap işleriyle uğraşırken güçlü, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hareketli, dinamik bir gün size beklerken, kaygı ve kuruntulardan uzak durmalı, işlerinize odaklanmalısınız.

27 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgisel güçleriniz şu anda biraz tahmin edilemez olabilir, ama umudunuzu kaybetmeyin! Günün ilerleyen zamanlarındaki alışılmadık bir gelişme karşınıza çıkacak.

27 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün düello yapıyor. Yakın akrabalarla gerginlikler gündeme gelebilir.Kara yoluyla yapacağınız yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Kazalara meydan verecek öfkeli sürücülere kulak asmayın. Hukuki meseleler güç kaybına nede olabilir. Yurt dışı ilişkilerinizde değişim ve dönüşüm gündemde.

27 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

27 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu pozitif bir Pazar sizleri bekliyor. Kendinizi genel anlamda iyi hissediyorsunuz. Günlük rutinlerinizle uğraşıp dinlenmeyi tercih edeceksiniz. Sosyalleşmek konusunda bazı sıkıntılarınız var. Dış dünyada pek gözükmek istemiyorsunuz. Endişelenecek bir şey yok. Kış geliyor. Hepimiz benzer şeyleri hissediyoruz.

27 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; koşuşturmadan, hızlı hareketlerden ve ani kararlardan uzak durarak günü verimli kılabilir, haftanın yoğun temposundan kaynaklanan yorgunluğunu, dinlenerek üzerinden atabilirsin. Günlük rutininde veya planlarında birtakım aksilikler ve engellerin oluşmasının motivasyonunu düşürmesine izin vermemelisin. Günü, yeteneklerini ne şekilde kullanabileceğini keşfederek geçirebilirsin.

27 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 55' 53" R
Ay
Boğa
15° 39' 59" R
Merkür
Başak
20° 56' 16" R
Venüs
Terazi
27° 57' 50" R
Mars
Yengeç
09° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 44"
Satürn
Balık
15° 01' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 12"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 32"
Lilith
Terazi
09° 18' 33"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>