Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Odaklanman Gereken, Hayatın ta Kendisi Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz biri sizi sinirlendirebilir. Duygularınız incindiği için ani bir öfke patlaması yaşayabilirsiniz. Bu öfke krizinden kaçınmaya ve biraz daha anlayışlı olmaya çalışın. Derin bir nefes alın, olumlu duygular üzerine yoğunlaşın ve bu kişiyle konuşun. Sevgi dolu ve saygılı bir tonla konuşursanız ciddi bir yanlış anlamayı ortadan kaldıracaksınız.

Burcunuz yüzünden, kısıtlamalar altında çalışmak için dünyanın en büyük şampiyonu değilsiniz. Yani, bugün sizin için harika bir gün olacak - onları incelikle kabul edeceksiniz. Böyle bir günün anlamını anlıyor musunuz? Sonra, keşfettiğiniz paradoksu nasıl tutacağınızı öğrenirseniz harika olur: en büyük özgürlük disiplinden gelir. Eğer bunu yapabilirseniz, mutlu olursunuz!

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde keşfet. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.Uymanız gereken kurallar ve ilkeler olduğunu fark etmenizle beraber zihinsel süreciniz sekteye uğrayabilir. Bazen bu kuralların üstündeymiş gibi hissediyor, kişisel ahlak anlayışınıza göre kendi kurallarınızı koyabileceğinizi ve her şeyin yolunda gideceğini sanıyorsunuz. Ancak ne yazık ki bazen başkalarının koyduğu kurallara boyun eğmek zorundasınız. Buna üzülmek yerine bu durumla başa çıkmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Yay burcunda ilerliyor. Ay'ın Jüpiter ile kavuşmasıyla maddi konularda şansınız açık olacaktır. Saat 17:29'da Ay, boşluğa giriyor. Bugün önemli bir gün çünkü Merkür Akrep burcunda retro hareketine başlıyor. 20 Kasım'a kadar güzel etkiler aldığınız ilişki ve evlilik konularınızda, bilmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Partnerinizin sizden sakladığı şeyler olabilir. Özellikle size üçüncü şahıslar bir şeyler anlatmışsa hemen inanmayın. Gerçekliğini partnerinize sorun. Retronun detayları için tıklayınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün saat 16:28'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Duygularına ve mantığına aynı anda söz geçirebilirsin. Aynı anda birçok konu hakkında sorumluluk hissedebilir, insanlar sana bugün daha fazla danışabilir. Evlilik hazırlığı içindeysen, düğünün detayları ile ilgili yakın arkadaşından yardım alabilirsin. Zaman zaman kabuğuna çekilip düşüncelere dalabilirsin. Sadece daha önce yaşadığın hayal kırıklıkları yüzünden, kendini saklamayı tercih ediyorsun. Yine de kendini kapatmaman hayatın akışı için önemli olabilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının sizi nasıl görebileceğini ve çevrenizin sizi hangi konularda yaratıcı görebileceğini bugün düşünün. Göründüğünüz yön ve hissettirdikleriniz size gelecekle ilgili önemli birteklifi olarak dönebilir. Kendinizi arkadaşlarınızdan ve ailenizden soyutlamayın, ancak daha sosyal olmaya çalışın.

31 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde akmayan koşullar söz konusu. Bazı konuları sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Organize etmeniz gereken konularda hızlı olmak isteyebilirsiniz. Planladığınız zamanda işleriniz bitmeyebilir ya da üstüne yapmanız gereken yeni şeyler eklenebilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah erken saatlerde parasal konularda ya da sağlıkla ilgili yapacak çok işiniz olabilir. Bugün itibariyle ikili ilişkiler alanında başlayan merkür retrosu partnerle veya ortaklarınızla eskiden kalan, çözülmemiş meselelere odaklanmak isteyebileceğinizi göstermekte.

31 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şanslısınız çünkü yüzünüze kocaman bir gülümseme getirecek ve kalbinizi ısıtacak bir sürü gizli hazineler ve gizli mesajlar var. Bugünün keyfini çıkarmaya bakın.

31 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün bugünden itibaren Akrep burcundaki geri hareketi, size yeni bilgiler öğrenmek için pek çok kapı açacak. İş arkadaşlarınızla yaptığınız diyaloglar önem kazanır.Gizli düşmanlar size zorluk çıkartmak isteyebilirler. Çalışan sayınızda bir artış gündeme gelebilir. İçinizdeki neşe ve uyumun sesine kulak verin.

31 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızı karıştıran, aklınızı bulandıran konular var. Çok fazla düşünüyorsunuz. Aklınızda yeni ve değişim yaratacak fikirler var. Bu fikirleri olumlu bir konu,hayatınız gibi temalarda kullanabilirseniz, bu dönemden çok karlı çıkabilirsiniz. Partnerinize iyi davranmaya gayret edin. Dengeleri kurmanız gerekiyor. İlişkinizde daha fazla sorumluluk almalısınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; içinde bulunduğun koşulların dalgalanması finansal durumunu da etkileyebilir ve arzularını istediğin şekilde eyleme koyamaman abartılı durumlar oluşturabilir. Özel ilişkinde ve ortaklı işlerinde zihnin karışabilir, radikal bir karar almadan veya imza atmadan durumları her koşuluyla irdelemelisin.

31 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>