Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özelini paylaşmamanda fayda var! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 20%

Hayallerinizdeki kişiyle bugün tanışmayacaksınız. Aksine, bu konularda hayal kırıklığı yaşamanız muhtemel. Enerjinizi finansal durumunuz gibi daha gerçekçi şeylere harcasanız daha iyi olacak. Dikkatinizi buna vermelisiniz. Eğer enerjinizi başka tarafa yönlendirirseniz, bunun meyvesini daha çabuk alacaksınız.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Çevrende her zamankinden daha çok sana yakın olmak isteyen birisi var. Eğer kapılarını bu insana açmaz ve sana yakınlaşmasına izin vermezsen, bu akşam anlaşmalıklar yükselebilir. Zorlayıcı br düşünceyle hemen geri adım atabilirsin ama büsbütün onları korkutmamak konusunda dikkatli olmasın. Bu kişi seninle daha samimi bir alanı paylaşmak istiyor ama bunu nasıl yapacağını bilmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

20 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, İkizler burcundaki seyrini sürdürüyor. Bugün daha çok maddi kaynaklarınız için enerjinizi harcayabilirsiniz. Karşınıza gelen güzel yatırım fırsatları varsa değerlendirmek için ideal bir gündesiniz. Ay'ın Venüs ile oluşturduğu güzel açı da bu maddi gelirinizin artacağını işaret ediyor. Akşam saatlerinde oluşan Ay ve Merkür arasındaki pozitif kontak da çalışma hayatınızla ilgili güzel haberleri sizlere getirebilir.

20 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimlere katılabilirsin! Güne, olduğundan daha erken başlayabilirsin. Bu yüzden çevrene karşı biraz tahammülsüz olabilirsin. İş yerinin öncü olduğu eğitimlere katılabilirsin. Bir yakının, maddi sıkıntısı nedeniyle senden borç isteyebilir. Birikim ve bütçe yapmak adına ideal bir günden geçiyorsun. Eşinin harcamalarında ya da aile içerisinde maddi planlamaları tek başına üstleneceksin.

20 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündeminiz duygusal meseleler olabilir. Hayal kırıklıklarınız, yeni başlangıçlara şüpheci yaklaşmanıza sebep olabilir. Kendinize ve karşı tarafa iyi ihtimallerin umudunu aşılayın.

20 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınız konusunda bugün yeni kararlar almak için imkanlar oluşacaktır. Harcamalarınızı seyahatlerinize yönlendirme isteği içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda engellediğinizi hissedeceğiniz zamanlar var. Yaşadığınız olaylara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. Başkalarından destek alabileceksiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün. Bedensel olarak da kendinizle ilgilenmeniz gereken bugünde çevrenizdeki karşı cinsin dikkatini hemen çekebilirsiniz.

20 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz geçmişten alınan derslere güveniyor ve duygusal kaygılar için pratik cevaplar arıyorsunuz. Eski veya daha deneyimli insanlardan yardım isteyin. Duygularınız bu günlerde sabitdir.

20 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte çok hoş programlar yapabilir, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilir, uzun seyahat programları tasarlayabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim son derece yoğun olacak. Onunla ilgili farklı beklentileriniz olabilir. Sakin olun.

20 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş çevrenize karşı fazla kuşkucu bir tutum sergileyebilirsiniz. Bazı konuları fazla büyütmeye ve bu konularda kin tutmaya müsaitsiniz. Günlük rutinlerinizde istediğinizi elde edemediğiniz zamanlar olabilir. Evinizle ve ailenizle ilgili konularda düzenlemeler yapma fırsatı yakalayacaksınız.

20 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün ticari faaliyetlerinde olumlu ve hızlı gelişmeler olabilir, anlaşmalardan, eğitim ve yolculuklardan kazanç sağlayabilirsin. Ancak gelişmeleri iyi değerlendirmeli, detayları atlamamalısın.  Çalışma arkadaşlarınla ya da akrabalarınla ilişkilerinde tam bir uyum yakalayabilirsin.

20 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 40" R
Ay
Boğa
12° 37' 11" R
Merkür
Başak
20° 33' 02" R
Venüs
Terazi
27° 42' 36" R
Mars
Yengeç
09° 33' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 60"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 03"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>