Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ani Kararlar Vermemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha kontrollü olmaya özen göstermelisiniz. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen çözüme kavuşma ihtimali mevcut. İlişkinize verdiğiniz değeri net bir şekilde ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, elinize geçen fırsatları dikkatlice değerlendirmeye çalışmalısınız. Gereğinden hızlı hareket ettiğinizde her şeyin daha da karmaşık hale gelebileceğini unutmamalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz; kontrollü olmaya gayret edin.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi ilerleyebilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal planlarınızı gözden geçirin, beklenmedik masraflara hazırlıklı olun. Eleştirilere açık olun, yeni fikirler kazanmanızı sağlayabilir. Somut adımlar atmadan önce bir kez daha düşünün.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için keyifli ve huzurlu bir gün olabilir. İş ve kariyer alanında sabırlı ve kararlı adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde ise sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Sağlık konularına dikkat etmekte fayda var, beslenmenize özen göstermelisiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak stresten uzaklaşabilir ve keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Eğlenceli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının kararlarında belirleyici bir etken olması seni rahatsız etmeye başlayabilir. Seçimlerinde özgür olduğunu göstermek adına ani kararlar vermemelisin. Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan yaptığın yanlış yatırımların faturasını ortağına kesebilirsin. Adaletli olman gereken bir gündesin. İş yoğunluğu kafanı sürekli meşgul edebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yer ve koşullar konusunda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Korku ve sorularınızı, bu değişimi uygulamış kişilerle görüşerek aşabilirsiniz. Bugün farklı yerler görmek, farklı deneyimler elde etmek adına bir adım attığınızda devamlılığını sağlamanız daha kolay olacaktır.

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenmek önceliğiniz olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her alanda tedbirli ve garantici bir haldesiniz. Hiçbir şeyin size sürpriz olmasını istemiyor ya da izin vermiyorsunuz.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenti içinde olmak insanı her zaman yorar. Bu noktada kendinizi dinlendirmek ve hayatınızı iyileştirmek için kenarda kalmayı sürdürmemelisiniz. Her şey karşılıklıdır, karşılıkları ne derece verdiğinizi düşünün.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, şu anda bir arkadaşlık veya aşk meselesi hakkında gömülü duygularla karşı karşıya olabilirsiniz. Duygularınızı serbest bıraktıkça, muhtemelen arınmış ve güçlenmiş hissedeceksiniz. Gözleriniz, kaçındığınız veya bir kenara ittiğiniz bir şeye açılıyor. İlerlemeye ve gelişmeye odaklandıkça başkalarına ve projelerine yaklaşımınızıdeğiştirebilirsiniz. Şu anda özellikle çekicisiniz, başkalarının dikkatini çekiyorsunuz. Bugün oldukça fazla enerji var ve hedeflerinize ulaşabileceğiniz konusunda güçlü bir hissiniz var. Romantik ve yaratıcı olarak iyi bir formdasınız. Bir sıçrama yapma veya risk alma dürtüsü güçlü.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ve hareketli bir döneme giriyorsun, bugün bunun başlangıcı. Sadece kararlı ve iradeli olman gerekli. Başarı için çaba gerekiyor, unutma ki çaba evrende asla karşılıksız kalmaz. Zaman zaman çabalayıp hayal kırıklığına uğrayabilirsin, fakat asla pes etmemelisin. Kendine inan ve ertelemeleri bırak. Çabalamalarının karşılığını alacaksın.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ve sosyal çevrenizle ilgili şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esmeye devam etse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün. Neden kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için girişimde bulunmuyorsunuz?

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 35" R
Ay
Yengeç
16° 35' 43" R
Merkür
Akrep
14° 34' 48" R
Venüs
Yay
06° 29' 37" R
Mars
Yengeç
25° 24' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 55" R
Satürn
Balık
13° 09' 47"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Terazi
12° 49' 31"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>