Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hukuki İşlemleri Durdurabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha kontrollü olmaya özen göstermelisiniz. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen çözüme kavuşma ihtimali mevcut. İlişkinize verdiğiniz değeri net bir şekilde ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, elinize geçen fırsatları dikkatlice değerlendirmeye çalışmalısınız. Gereğinden hızlı hareket ettiğinizde her şeyin daha da karmaşık hale gelebileceğini unutmamalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz; kontrollü olmaya gayret edin.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi ilerleyebilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde kalıcı adımlar atma fırsatları karşınıza çıkabilir, güvenle ilerleyin ve mental olarak hazırlanın. Evdeki işlerinizi düzenleyin, basit planlar yaparak rahatlayın. Sorunlara yaratıcı ve pratik çözümler üretme zamanındasınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcu için duygusal ilişkilerde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz ve iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak, sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergileyerek bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak da bugün önemli olabilir. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak için spor veya sanatsal aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte haksızlığa uğradığın konularda haklı olan tarafın ortaya çıkması içini rahatlatıyor. Boşanma sürecinde olan bir Boğa burucuysan fikirlerinde yaşadığın değişiklik, hukuki işlemleri durdurma kararı almana neden olabilir. Kendine ve eşine ikinci bir şans tanımak niyetindesin. Bu davranışın ile taktirleri topluyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planlarınız konusunda desteğe ihtiyacınız olabilir. Profesyonel ve sosyal arkadaşlarınızdan bu konuda fikirler alabilir, sizin için bazı bilgileri bulmalarını isteyebilirsiniz. Arkadaş ya da aileden birinin tavsiyeleri gündeme gelebilir; reddetmeden ya da eleştirmeden önce denerseniz neler olabileceğini düşünün.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi kişisel konularda daha çalışkan ve girişken bulabilirsiniz. Yapıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle ilgili yaşanabilecek problemler hususunda dikkatli olmanız gerekmekte. İş verenleriniz tarafından gelecek engellemeler stresli olmanıza neden olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal kaygılarınızı önemsemelisiniz. Bugün bulduğunuzu bugün değerlendirirken yarının da geleceğini ve onu da düşünmeniz gerektiğini unutmayın. Finansal açıdan destek alacağınız kişilerden gelen önerileri dikkatle takip etmelisiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa bugün duygularınızı yüzeye çıkarıyor. Gün, beklentileriniz üzerinde çalışmanızı hatırlatan bir dizi olay içeriyor. Genel olarak yaratıcı ve romantik arayışlar için güçlü bir zaman olsa da bugün bir arkadaşlıkla ilgili belirsiz veya muğlak bir durumu sorguluyor olabilirsiniz. Bunun yerine, ruh eşiniz olan biriyle bağlantı kurmayı özleyebilirsiniz. Her şeyi net bir şekilde göremediğiniz bir zamandan geçiyorsunuz bu nedenle önemli meseleleri beklemeniz daha iyi. Aslında, geçici olarak ilham alamıyorsanız, kendinizi tazelemek için küçük bir mola vermekten faydalanabilirsiniz. Bugün kalbinizi açmak, risk almak veya kumar oynamak için ideal bir zaman değil. Yavaşlamanız, nefesinizi toplamanız ve bunun en iyisi olduğuna güvenmeniz gereken bir zaman!

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonlar yeni başlangıçlardır. Geçmişe teşekkür et ve uğurla. Gidenler gelse bile soğuk ve kopuk bir ilişki yaşama ihtimalin çok yüksek. Her edindiğin deneyim senin kişisel gelişimin için gereklidir. Yaratıcı güç sana değer, akıl ve cesaret verdi. Lütfen yeniye kucak aç ve eskiyi geride bırak.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ancak ani gelişmeler ve haberler sizi fevrileştirebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de doğru kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 35" R
Ay
Yengeç
16° 35' 43" R
Merkür
Akrep
14° 34' 48" R
Venüs
Yay
06° 29' 37" R
Mars
Yengeç
25° 24' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 55" R
Satürn
Balık
13° 09' 47"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Terazi
12° 49' 31"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>