Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Zamanını Planlamalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sınırları biraz olsun değiştirmek istiyorsunuz. İlişkinizdeki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Çevresel koşullara ayak uydurmak isteyeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız ancak dengeli olmadığınız sürece her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Gelir ve gider arasındaki sorunların sizi çok fazla zorlama ihtimali var. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle ilgili önemli gündemleri düşünebilirsiniz. Terfi, yer değişikliği gibi konularda haberler alabilirsiniz. Tavırlarınız veyapma şekliniz dikkatleri çektiği için her zamankinden daha şanslı olabilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizin düşük olabileceği bir gün olabilir. Dinlenme ve rahatlama ihtiyacı duyabilirsiniz. İş konularında kararlar almak veya önemli adımlar atmak için uygun bir gün değil. Daha çok iç dünyanıza odaklanabilir ve duygusal denge sağlamak için zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi besleyecek aktivitelere veya hobilerinize zaman ayırmanız, sizi daha iyi hissettirebilir. İletişimde olduğunuz insanlarla anlayışlı ve sabırlı olmanızda fayda var. Eğer bir çatışma yaşıyorsanız, sakin ve anlayışlı bir şekilde yaklaşmanız ilişkileri düzeltmeye yardımcı olabilir. Kendinize iyi bakın ve biraz kendinizi şımartmayı unutmayın!

21 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatı olan bir Boğa burcuysan, günü zamanlama yaparak geçirmelisin. Aksi takdirde işlerin yetişmeyebilir. Elinde bir plan olması, tamamen uymasan da dikkat edebilmen için faydalı olacaktır. Arkadaş ortamında yapacağın konuşmalar dikkat çekebilir. İlişkisinde problemi olanlardansan, olumsuzluklardan uzaklaşmaya başladığını fark edebilirsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli gündemleri düşünebilirsiniz. Terfi, yer değişikliği gibi konularda haberler alabilirsiniz. Tavırlarınız veyapma şekliniz dikkatleri çektiği için her zamankinden daha şanslı olabilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde daha fazla durmak gereği var. Birikimlerinizi değerlendirme konusunda daha dikkatli davranabilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yarım kalan işlerinizi bitirebilir ya da ciddi kararlar alabilirsiniz. Mail atmak gibi işlerinizi gerçekleştirirken kontrol etmeniz yerinde olacaktır.

21 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatini toplamakta zorlanabilirsin. Seni zorlayacak şeylerle vakit geçirmek yerine dinlenebilir ve kafanı toparlayabilirsin. Böyle bir ruh halindeyken senden önemli bir şey yapılması istenirse, o kişilere yapamayacağını söylemekten çekinme.

21 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, duygular bugün istikrarlı ama aynı zamanda oldukça olumlu ve iyimser. Önemsediğiniz insanlardan olumlu bir destek görebilirsiniz. Arkanızda bir şeyler bırakma hevesi var. Genel olarak karmaşık durumlardan hoşlanmazsınız, hayatınızda netliği ve kesinliği tercih edersiniz ancak bir parçanız bu günlerde bir düzeyde duygusal kaosa, dramaya veya karmaşıklığa yöneliyor gibi görünüyor. Bu enerjinin içeriden geldiğinin farkında değilseniz, olaylar ve diğer insanlar aracılığıyla onu kendinize çekiyor olabilirsiniz. Aynı zamanda rutin işlerinize sihir ve hayal gücü katmak için de iyi bir gün.

21 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korkmamalı ve olayların detayları çok önemli. İyi düşünmelisiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir, güçlü destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güçtekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

21 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 27' 08" R
Ay
Koç
23° 12' 40" R
Merkür
Başak
18° 07' 37" R
Venüs
Terazi
26° 07' 06" R
Mars
Yengeç
08° 49' 19" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 15"
Satürn
Balık
15° 08' 22"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 14"
Lilith
Terazi
09° 08' 29"
True Node
Koç
06° 37' 07"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>