Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilirsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bu oyun oynamak ve eğlenmek için iyi bir gün olabilir. Bilgisayarınız için yeni bir oyun satın alabilirsiniz. Ya da çocuğunuzun oyun istasyonunu ödünç alabilir ve sahip oldukları oyunlardan bazılarını deneyebilirsiniz! Veya atletik etkinliklere katılabilirsiniz. Çocuklarınız veya bazı arkadaşlarınızla basketbol oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Neşeli ve rahatlatıcı anlar için hazır olun.

Sıfırdan bir şeyler yaratmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı bir ruh hali içinde olacaksınız. Belki de evinizde bir proje üzerinde çalışacaksınız. Bir mobilya parçası üzerinden bir tasarım geliştirebilirsiniz. Veya bahçenize yeni bir şey ekmeye karar verebilirsiniz. Mülkünüze güzel ağaçlar veya çalılar ekleyerek, bazı peyzaj çalışmaları bile yapabilirsiniz. Kendinize ait bir proje üzerinde çalışırken memnuniyet duygusunu hissedeceksiniz.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Bugün, büyük miktarda tutku ve yaratıcılık getirecek; bundan gönül rahatlığıyla faydalanabilirsin. Kendine dair şüphe ve çekingenliklerini aş. Diğer insanların ne diyeceğini düşünerek istediğin şekilde hareket etmekten kendini alıkoyarsan, hiçbir zaman olması gerekeni yaşayamazsın. Tutkulu, hassas olan seni açığa çıkar ki insanları çevrene topla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

22 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 05:40-07:49 arası boşlukta ilerliyor. 07:49'da hareketine Yengeç burcuna geçerek devam ediyor. Sosyal kişiliğinizle neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz. Sinema, tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Ay ve Uranüs arasındaki güzel açıyla ise sürpriz haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam ise Merkür'ün Satürn ile sert görünümü nedeniyle duygusal olarak yıpranabilirsiniz. Yaptıklarınızın karşılığını görememek üzebilir.

22 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilirsin! Manevi duygulara ve aile bağlarına verdiğin önem, arkadaş seçimlerine dek yansıyacak. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilirsin. Geçmişi takmamaya çalışsan da, kendine engel olamayabilirsin. Bu durum hayatın konusunda aileni suçlamana neden olabilir. Kırıcı olmaktansa, şimdiye odaklanmalısın.

22 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili planlarınızda bazı değişikleri yapmak isteyebilirsiniz. Pratik çözümler bulmak ve bilgisine güvendiğiniz kişilere danışmak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

22 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

22 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan garanticilik bekleyen sizler, değişken olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Sürecin geçici olduğunu hatırlayın, bu maneviyatınızı da yükseltecektir.

22 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız, spor, eğlence ve aşk hayatınıza zaman ayırabileceğiniz, yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirmeniz gereken, size şanslı ve olumlu etkiler sunan bir zamandasınız.

22 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hem iyi bir şeyler başlatmak için ihtiyaç duyacağınız yoğun enerjiye sahip olacaksınız, hem de her şeyi bitirmek için yeterli enerjiye sahip olacaksınız! İyi bir organizatör gibi, tüm gerekli işleri yaptınız. Şimdi odaklanmanız gereken tek şey takip.

22 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününe düşük moralle başlayabilirsiniz. Zira neşenizi kaçıracak paylaşım konuları ya da eşin geliriyle ilgili sıkıntılar önünüze çıkabilir.Ayrıca beklediğiniz ödemelerde aksamalar yaşarsınız. Kontrollü bir şekilde, analitik zihninizle her şeye çözüm bulabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Çocuğunuzun eğitim ya da sosyal faaliyeti için ekstra bir masraf çıkabilir.

22 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

22 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan bağlılığınız artıyor. Onunla beraber olmaktan eskisine göre daha fazla keyif alıyorsunuz. Bu aralar sizi birbirinize bağlayan başka şeyler var gibi. Şüpheci davranmamalı, öğrenmek istediğiniz bir şeyler varsa direkt sormayı tercih etmelisiniz. Uyku problemleri söz konusu olabilir.

22 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz sakin, yansıtıcı ve ciddisiniz, ama depresif değilsiniz. Sabır ve hassasiyet gerektiren konuları tamamlayın. Duygularınızı sorumlu eylem ile dengeleyin.

22 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 38' 23" R
Ay
Boğa
11° 17' 41" R
Merkür
Başak
20° 22' 58" R
Venüs
Terazi
27° 35' 59" R
Mars
Yengeç
09° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 41"
Satürn
Balık
15° 02' 60"
Uranüs
Boğa
27° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 16"
Lilith
Terazi
09° 16' 34"
True Node
Koç
06° 37' 51"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>