Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaratıcılığın Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların tamamen ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var. Aktif kimliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz.

Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. Sorumluluklarınızın bilincinde olmayı başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren tüm koşullara uygun adımlar atmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış yönlendiren insanlar ekonomik açıdan sorun yaşamanıza neden olabilir. Bugün buna neden ayak uydurduğunuzu, gözünüzü neyin kapattığını düşünebilirsiniz. Objektif olun ve yüzleşmekten çekinmeyin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde enerjiniz yüksek olacak ve planlarınızı gerçekleştirmek için güçlü bir motivasyon hissedeceksiniz. İş hayatınızda yapmanız gereken görevlerde başarılı olabilecek ve yeteneklerinizi sergileyebileceksiniz. Öğleden sonra ise daha sakin bir şekilde ilerleyecek ve günlük rutininizi tamamlamak için zaman ayırabileceksiniz. Bugün dinlenmek ve gevşemek için iyi bir gün olabilir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve stresi azaltmak için de uygun bir zaman. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak için fırsat bulabilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, aşk hayatın gündemini meşgul edebilir. Eğitim hayatı devam edenlerdensen, yaratıcılığının ön plana çıktığı zamanlardasın. Gün içinde kendini çok daha rahat ifade edebilirsin. Keyif aldığın konulara yönelmek sana iyi gelecektir. Görünür olmaktan zevk alacaksın. Fazla harcama yapabilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verdiğiniz ve aldığınız değeri hesaplamak zorunda kaldığınız ortamlarda bulunmak istemeyebilirsiniz. Bu duruşu sergileyerek kendinizi birçok olumsuz duygudan ve ortamdan koruyabilirsiniz. Kaybedecekleriniz için üzülmeyi bırakarak kendiniz için kazanacaklarınıza odaklanmalısınız.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenme söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde daha rahat zamanlar var. Fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde alınganlık göstermediğinizden ve adil düşündüğünüzden emin olmaya çalışın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan bitene çok daha fazla dikkat etmen gereken bir gün. Sadece sana söylenenlere değil, konuşulmayan şeylere de dikkat etmelisin. Genel olarak havayı koklamak sana gözden kaçırdığın bir şeyi hatırlatabilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızdaki bir artış dengenizi bozabilir. Şimdi yalnızlık için zaman bularak, koşullarınızın kontrolünü yeniden kazanmak için dikkat dağıtıcı şeylerden kaçmaya çalışabilirsiniz. Muhtemelen bazı engelleri yıkma şansınız olacak. Gün, yaptığınız her şeyde başarılı olmanız için size ekstra bir motivasyon veriyor. Otorite figürleriyle ilgili hayal kırıklığı yaşamak da mümkündür ancak bunları dile getirmek umduğunuz sonuçları doğurmayabilir. Soğukkanlılığı korumaya, gerilimin veya kısıtlamaların üstesinden kendinizden emin bir zarafetle yükselmeye odaklanın. Günün ilerleyen saatlerinde rahatlama ve olumlu duyguları besleme şansınız olacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok fazlayükün var ise başkalarından yardım kabul edebilirsin. Hayat dengesini kaybettiyse stresle ilişkili sağlık sorunu yaşayabilirsin, dikkat et. Bazen de hayatında geleneksel bakış açılarını kullan. Bugün kendin gibi olan akıl hocalarınla ve seninle aynı görüşte olan arkadaşlarınla birlikte olabilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir, güçlü destekler alabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu kadar kuruntulu olmanız, sizi güzel bir ilişkiden mahrum ediyor. Kendinizi biraz gevşetir ve rahatlatırsanız, aşk hayatınız herkesi kıskandıracak boyutlarda olacak. Bugünçevrenizdeki kişilerin bazı yalanlarıyla karşılaşmanız mümkün. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Değişik yaklaşımlarınızla özellikleyerinde üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanmaya çalışın. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>