Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevrenizdekilerin Davranışlarına Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha dikkatli olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Mesleki olarak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya çalışın.

Maddi kaynaklar konusunda daha temkinli olun. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan çıkardığınızı düşündüğünüz insanlarla ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Aklınız karıştığında, o kişilerin neden geride kaldığını ve olayların bu noktaya nasıl geldiğini hatırlamalısınız. Aynı nehre iki kez girilmez, hem su hem de sizin ihtiyacınız değişmiştir.

23 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konulara odaklanman gereken bir gün olabilir. Paranı yönetmek, tasarruf etmek ve gelecekteki mali hedeflerine odaklanmak için iyi bir zaman. Ayrıca, bugün enerjini projelerine veya çalışmalarına yönlendirmek isteyebilirsin. Verimli ve üretken olabileceğin bir gün. Ancak, zaman zaman sıkılabileceğin veya motivasyonunu kaybedebileceğin anlar da olabilir. Bu durumda, biraz mola verip enerjini toplaman faydalı olabilir. Sağlığını ihmal etme ve iyi beslenmeye dikkat etmeye devam et. Sevdiklerinle keyifli bir akşam geçirmek için vakit ayırabilirsin.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklıkurma planlarınız söz konuysa, birlikte hareket edeceğiniz kişinin çalışma yapısı olarak sizden çok farklı bir tutum sergilediğini düşünebilirsiniz. Bu durum yola tek başınıza devam etme kararı almanıza neden olabilir. Kardeşinizle anlaşmazlıklarınız gün geçtikçe artıyor. Aileniz orta yolu bulmak için size nasihat verebilir.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Resmi işlemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle hukuksal konular ve bunların maddi geri dönüşleri üzerinizdeki yükü hafifletebilir. Her şey kuralına göre olduğunda sorun yaşamazsınız, kurallardan ve bunlara uygun davrandığınızdan emin olmalısınız.

23 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları organize etmeniz gerekebilir. Eksiklikleri tamamlamak için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde fedakarlık yapmanız gereken durumlar olabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda isteklerinizin netleştiği ve partnerinizin de bunu fark etme fırsatı yakaladığı bir gündesiniz. Karamsar olmayı bir kenara bıraktığınız bir gündesiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey çok hızlı gelişebilir. Bir anda olup bitebilir bazı şeyler. O yüzden kendini biraz daha sakin bir ruh haline sokmak biraz sana düşecek. Her şeyin giderek artan hızına kapılmadan sakince karar almak zorlaşabilir.

23 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün derin tutkularınızı keşfetmek için harika bir zaman olabilir. Bir ilişki veya benliğinizle bağlantı kurmaya, sizi harekete geçiren şeyin ne olduğunu ve hayattan gerçekten ne istediğinizi keşfetmeye odaklanma eğilimindesiniz. İster duygusal, ister manevi, ister maddi olsun, borçlar veya destekle ilgili sorunlar olabilir. Kötü bir alışkanlıktan kurtulmanız veya artık kullanışlılığını kaybetmiş bir şeyden vazgeçmeniz gerekiyorsa, bu büyük bir değişiklik yapmanın tam zamanıdır. Nitekim bugün bazı etkileşimler biraz hassas olabilir çünkü istediğiniz kadar takdir edilmeyebilirsiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda düzenleme yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz bir değişimden geçiyor. Siz ve partneriniz ilişkinizin amaçlarıyla ilgili bir çelişki içinde iseniz, bütün sorunlarınızı açıkça dile getirin. Bu günlerde kendi sorunlarınızı dışardan yardım almadan çözebilecek durumda değilsiniz. Sizi sevenlerden de destek alabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

23 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>