Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Keşfetmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha iyi ifade etme şansınız var. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için uygun zamandasınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bu konuda biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizden birileriyleyapmak isteyebilirsiniz. İyi ve geliştirici ilişkiler kurmaktan duyduğunuz memnuniyet bu konudaki motivasyonunuzu arttırabilir. Neyin güven verdiğini daha iyi anlıyorsunuz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara odaklanman gereken bir gün olabilir. Maddi durumunu gözden geçirip, bütçe ayarlamaları yapmak ve tasarruf etmek için fırsatlar aramak iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, geleceğe yönelik yatırımlar ve finansal planlamalar için araştırma yapabilirsin. İş yaşamında da sabırlı ve kararlı olman önemli olacak. Planlarını adım adım ilerletmek ve detaylara dikkat etmek başarıya giden yol olabilir. İlişkilerde ise sevdiklerinle zaman geçirmek ve onlara destek olmak önemli olacak. Empati yapmak ve duygusal ihtiyaçlarına kulak vermek ilişkilerini güçlendirebilir. Kendine de zaman ayırarak, ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarına odaklanman da iyi olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir gezi programı yapmak isteyebilirsin. Durumunu gözden geçirip olası bir tatil hakkında imkanlarını değerlendirmen gerekecek. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak sana çok daha iyi bir ruh hali katabilir. Venüs’ün toprak burcuna geçmesiyle birlikte ilişkindeki sorunların yavaş yavaş çözüme ulaştığını görebilirsin.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler konusunda bir anlam bulmak ve bunu nasıl işleyeceğinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Ancak artık çizginizin dışında kararlar almak durumunda olduğunuzu fark etmelisiniz. Mecburiyetle değil, istekle yapacağınız her şeyin size yeniimkanları getireceğini unutmayın.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda kendinizi iyi hissettiğiniz, sevildiğinizi fark ettiğiniz bir gündesiniz. bu da kafa karışıklığınızı giderebilir, sezgilerinize de güvenmelisiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinde yaşanabilecek aksaklıklar ve bazı eşyaların bozulması seni sıkabilir. Bunları tek başına halletmeye çalışma. Mutlaka bir yardım al. Yardım alırsan çok daha çabuk eski düzenine dönersin.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünün zihinsel enerjiler sakin ama ilham verici. Bu günlerde deneyimleriniz ve etkileşimleriniz aracılığıyla çok şey öğreniyorsunuz, bu da kendinizi güçlendirmek için bir fırsat dönemi haline geliyor. Ayrıca bir ilişkinin manevi unsurunu da geliştiriyor olabilirsiniz. Bu, benzer bir ruhu aramanın ve belki de bulmanın zamanıdır ve şimdi kurduğunuz bir bağlantı, ilham kaynağı olabilir. Bunun yerine, uzun vadeli bir hayali veya hedefi arıyor ve gerçekleştiriyor olabilirsiniz ve bir arkadaşınızın desteğine veya pozitifliğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamsal konularda belirsizliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğini bir gün. Dengeler ne kadar zorlayıcı ve karmaşık olursa olsun, istediğiniz takdirde hepsinin üstesinden gelme şansınız da var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatler ön planda olabilir ve sosyal çevrenizle hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizin yoğunluğu yüzünden sevgilinizi ihmal etmek durumunda kalıyorsunuz. Onun bu durum karşısında alındığını ve genellikle sıkıntısını sizi kırmamak için içine atarak, paylaşmadığını da fark etmiyorsunuz. Biraz daha ilgili olmaya çalışın. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışın. Harcamalarınızı azaltın

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>