Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzen Oluşturuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Birlikte olduğunuz kişinin duygu ve düşüncelerine fazlasıyla önem verebilirsiniz. Bildiğiniz veya bilmediğiniz şeyler üzerinde yorumda bulunmadan önce neyin doğru neyin yanlış olabileceğini de algılamaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiye jestlerde bulunmaktan da kaçınmayacaksınız.

Hiç kimsenin sizi yölendirmesine müsaade etmeyecek ve kendiniz harekete geçmeyi arzu edeceksiniz. Doğru olanları görmekte zorlanmadığınız bir güne giriyorsunuz. Yeteneklerinizi dilediğiniz gibi kullanacak ve var olan işlerin kısa zaman içerisinde başarı ile sonlanmasını sağlayacaksınız.

Parasal konularda oldukça hızlı gelişmeler yaşanabilir. Değer verdiğiniz kişileri mutlu etmek amacıyla harcama yapmaktan kaçınmıyorsunuz. Sürpriz gelişmelerin, maddi açıdan sizi zorlamamasına da mutlaka dikkat etmelisiniz. Gelir ve gider arasında dengesizlik ortaya çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde ve toplumsal statünüzde yenilikçi adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İş yerinde farklı yaklaşımlar deneyebilir, teknolojik yeniliklerden faydalanabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek ve dikkat çekici projelerle öne çıkmak için çaba göstermelisiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üzerinde çalıştığınız projelerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir şekilde hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeye devam etmeniz, sizi istediğiniz noktaya taşıyacaktır. Bugün dikkatinizi dağıtan faktörlere karşı dirençli olmaya çalışın ve kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu korumaya özen gösterin. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş için ailesinden uzak yaşayan Boğa burcuysan, psikolojik olarak kendini zaman zaman yalnız hissediyor olabilirsin. Ailenin yanına gitmek için patron izin almak isteyeceksin. Onları görmek sana iyi gelebilir. İlişkisi olan Boğa burcuysan, sevgilinin ailesiyle birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Sevgilin ailesinin yanında olması seni rahatsız ediyor.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanında çok istediğiniz, uğraştığınız konular için şimdi "iyi ki olmamış" demenizi sağlayacak gelişmeleri düşünebilirsiniz. Sizi o andaki karara, çabaya iten duyguyu ve kişileri hayatınızda hep taşımak isteyebilirsiniz. Güçlü bağların güçlü insanların anahtarı olduğunu görebilirsiniz.  

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda mücadele verebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaşadığınız süreci umutsuzlukla geçirmek yerine istediğiniz herhangi bir alanda uzmanlaşmaya yönelebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende bir denge ve uyum yakalamak için farklı davranman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara uyum sağlamak ve olduğundan farklı davranmak seni biraz yoracak. Ancak farklı bakış açılarına kendini açtıkça daha fazla şey öğrenebileceksin.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, şimdi ev ve aile ilişkilerine odaklanmış bir döneme giriyorsunuz. Şimdi aile aktiviteleri, ev hayatına ağırlık vermeniz mümkündür. Bu süreçte, kişisel yaşamınızla daha fazla gurur duyacak ve daha rahat bir tempo arzulayacaksınız. Ancak, bu dönemde görevleriniz ve yükümlülüklerinizle ilgili bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Kişisel ilgi alanlarınız ile sorumluluklarınız arasındaki dengeyi bulmak zor olabilir. Endişelerinizin abartılabileceği bu dönemde, projeleriniz ve hedefleriniz üzerinde düşünmek faydalı olacaktır. Sağlam bir denge kurarak bu zorlukları aşabilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi duygularınızın önemli olduğunu zannederek, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Size eşit, değerler var. Partnerinizle takışmayın. Nasıl olsa o, haklı çıkıyor. İçsel çatışmalarınız yüzünden, ilişkiniz tehlikeye giriyor..

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer hayatınızdaki gelişmeler maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün, üst düzeydeki kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Ayrıca, kısa vade molalarla durum değerlendirmesi yapmalısınız.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 47" R
Ay
Akrep
10° 18' 12" R
Merkür
Aslan
28° 22' 57" R
Venüs
Terazi
11° 40' 04" R
Mars
Yengeç
01° 57' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 32"
Satürn
Balık
16° 02' 07"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 52"
True Node
Koç
06° 41' 58"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>