Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygılısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha zamana ihtiyacınız var. Ufak tefek aksaklıklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sınırları zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki açıdan daha sabırlı olmaya çalışın. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme arzunuz var ancak bunun hemen olmayacağını da bilmeniz gerekiyor. Ayrıca,birliği içerisinde olduğunuz kişilerle de aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermeyi başaracaksınız ancak bunun şu an için kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor. Daha kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak ve kişisel hedeflerinize yönelmek için mükemmel bir gündesiniz. Sağlık ve kişisel bakım konularında attığınız adımlar, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Çevrenizden destek görebilirsiniz; bu da size hangi ilişkinin ne kadar daha devam etmesi gerektiğini daha iyi anlatacaktır.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcu insanları için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ayrıcahayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve yeni projeler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Boğa burcuysan, evindeki sorumluluklarını eksiksiz yerine getiriyorsun. Eşinden de seninle aynı hassasiyeti göstermesini isteyebilirsin. İçsel olarak kendini huzursuz hissedebilirsin. İçindeki sıkıntıyı atmak için yakın bir arkadaşınla görüşmek isteyebilirsin. Konuşmak sana iyi gelecek.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha büyük perspektifler arayışında olabilir ve bilgi edinme konusunda istekli olabilirsiniz. Bu size bazı kalıpların dışına çıkma konusunda yardımcı olabilir. Taşınmaktan, farklı deneyimler yaşamaktan korkmanın getirisi olmadığını kabullenmelisiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi yaratıcı konularda daha başarılı kılabilir. Kendi duygularınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güven arayışınızı aşırı kontrolcülüğe çevirmemeye dikkat edin. Duygusal açıdan sevdiklerinizden ilgi göreceksiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Korkunun faydasının olmadığını daha önce deneyimlediniz. Bugün bu deneyimleri kullanarak kendiniz için neler yapabileceğinize bakmalısınız. Abartılı tepkiler ya da umursamazlıklar bazı sorunları büyütebilir, bugün herkes için ve kendiniz için iyi olanın peşinden gitmelisiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, pratik uğraşlarınız şimdi gelişiyor, planları ilerletmeden önce biraz beklemeniz veya düzenleme yapmanız gerekebilir. Yine de hayatınızı etkileyecek iyileştirmeler yapabileceğiniz hissine kapılıyorsunuz. Gözden geçirme ve yenileme arzusu güçlü. Ayrıca bugün tatmin edici sohbetler ve etkileşimler yaşayabilirsiniz. Coşkunuz güçlü ve bu, anın tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor. Şu anda içinde bulunduğunuz herhangi bir tartışmada muhtemelen makul ve objektif olacaksınız.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış görünüşünüzle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için bugün doğru zaman. Aradığınız güven ihtiyacını dış etkenlerde aramanız geçici olarak sizi mutlu edebilir fakat bunun gerçek bir çözüm olmadığını görmeniz gerekiyor. Biraz iç dünyanıza yönelin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz ve imajınızı yenileyebilirsiniz. Çevrenize güven verebilir ve konfor alanınızı düzenleyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın konumu, aşkta güçlü yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğiniz aileniz tarafından desteklenebilir. İlişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>