Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fevri Kararlara Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda zorluklarla karşılaşacak olsanız da istediklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Daha mutlu hissedebileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak kontrollü olmanız gerekiyor. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gündesiniz. Koşullar üzerindeki etkinliğinizin önemli olabileceği bir süreçtesiniz. Hata yapmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal durumunuzla ilgili konular sizi zorlayacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Harcamalarınızı sınırlandırmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralar ya da çevrenizdeki insanlarla vakit geçireceğiniz alanlarda söylemleriniz dikkat çekebilir. Ruhsal bir yansımanız olan kelimelerinizin olumsuz bir etki bırakmaması için içinde bulunduğunuz durumu adlandırmalısınız. Beklentilerinizin yönünü kendinizde tutmaya devam ettikçe yanlış anlaşılmalar ve duygusal krizler yakanızı bırakmayabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Boğa burcunun genel olarak dikkate değer bir enerjiye sahip olduğunu söyleyebilirim. İş hayatınızda, özellikle iletişim konularında gösterdiğiniz çaba ve becerilerin takdir edileceği bir gün olabilir. İş arkadaşlarınızla iletişim kurmak ve projeler üzerinde işbirliği yapmak için uygun bir zaman. Ayrıca, ilişkilerinizde sizin için önemli olan değerleri vurgulayarak daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı, stresi azaltmayı ve ruh halinizi dengelemeyi unutmayın. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırmak ve hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Harcamalarınız konusunda ise biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Umarım bugün güzel bir gün geçirirsiniz!

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Boğa burcuysan, ilişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış olabilir. Özellikle bugün fazla fevri davranman, partnerinin tepki göstermesine neden olacak. İş hayatınla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsun. Düşüncelerini ortaklarınla paylaşarak, kararlarını vermen yararına olacak.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretinizi toplayın ve sizi bunaltan durumlar karşısında harekete geçin. Sorumluluk alın, zamanı doğru yönetin ve bununla eğlenmeyi bilin. İyi hissetmek, iyilikler getirir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Akşam saatlerinde gerginlikler olabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda sorunları çözmeyi bırakmak isteyebilirsiniz. Sorunları olduğu gibi dağınık bırakabilir ve üzerlerinde düşünmeyebilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında bir değişiklik isteyebilirsin. Yeni şeylere ilgi duyabilir veya sadece sıkıcı gelen bir durumu değiştirmek isteyebilirsin. Bunu gerçekleştirmek için karşına güzel fırsatlar çıkacak bugün. Şansını iyi kullan.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün çekiciliğinizi ve macera duygunuzu artırıyor. Şimdi öğrenmek ve iletişim kurmak daha güçlü bir tercihtir ve kişisel çekicilik yüksektir. Dostça bir rekabet mutlu gelişmeleri teşvik etmeye yardımcı olabilir. Birinin size ilham verdiği veya hoş, zihninizi genişleten deneyimlerden keyif aldığınız bir zaman olabilir. Bununla birlikte, ilişkilerinizdeki sorunlara veya komplikasyonlara karşı biraz daha az toleranslı olabilirsiniz. Romantizm,ve alışverişle ilgili rutinin dışındaki durumlarda daha başarılı görünüyorsunuz. Fikirleri ve inançları paylaşmak eğlencelidir, ödüllendiricidir ve hatta ilişkiyi geliştirir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korkmamalı ve olayların detayları çok önemli. İyi düşünmelisiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatler ön planda olabilir ve sosyal çevrenizle hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalar esmeye devam etse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün. Neden kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için girişimde bulunmuyorsunuz?

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>