Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye hediyeler almak ve ona jestler yapmak aranızda daha güzel bir etki oluşturabilir. Bugün birbirinizi mutlu etmenin yollarını aramalısınız. Aranızda daha keyifli bir durum oluşması için birbirinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz.

Bugün kariyer vekonularına daha fazla odaklanabileceksin. Karşına bu konuda daha fazla fırsat çıkabilir. İleride daha fazla para kazanabilmek için şansını zorlayabileceğin bir gündesin bugün.

Egzersiz konularına bodoslama dalmak yerine ufak adımlar atmak sana daha iyi gelebilir. Kendini çok fazla yormadan, düzgün bir egzersiz programı çıkarmalısın. Günün sonunda çok fazla yorulmak değil, kasları doğru çalıştırmak önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketlerinde olgunluk öne çıkacak. Alacağın kararlar, atacağın adımlar seni bir adım öteye götürecek. Etrafındaki insanların sana daha fazla saygı duymaya başladığını görebilirsin bugün.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, dengeli ve yaratıcı bir gün olabilir. İçsel huzurunuzu bulmak için fırsatlar yakalayabilir ve yeni projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmek ve sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak için uygun bir zamandasınız.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Venüs ateş burcunda geri gitmeye başlıyor. Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan kapanmamış problemlerin yanında yeni sorunları başına gelmesi gündeminde olabilir. Alışverişe çıkıp gardırobunu yenilemek isteyeceksin. Yeni parçalar almak için arkadaşından tavsiye alabilirsin. Stilinde yaptığın değişiklik, çevren tarafından olumlu tepkiler almanı sağlayabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı nasıl bir döngünün içinde görmek istiyorsanız bununla ilgili mücadeleyi siz başlatmalısınız. Çevreniz, hisleriniz, edindiğiniz tecrübeler size sadece neden verir. Bu nedenleri bir başlama çizgisine dönüştürmek sizin atacağınız adımla mümkün olacaktır.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her ne kadar projelerinizi tamamlamak istiyor olsanız da, bugünlerde karşınıza engeller çıkabilir ve gecikmeler olabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal bir boşalma yaşaman olası bugün. Son zamanlarda canını sıkmış ve seni bir köşeye sıkıştırmış olaylar hakkında bazı tepkiler vermen olası. Kendini ifade etmek isteyebilirsin. Bazı şeyleri daha açık konuşabilecek veya hissedebileceksin.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, odağınızı günlük işlerinize ve görevlerinize kaydırıyor. Hayatınızın pratik detaylarına önem vermeniz sizi güçlü kılar. Ayrıca bugün, geçmişinizi, ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlayarak iyileşmek için güçlü bir zaman. Gün bir miktar yön kaybına, şüpheye veya güvensizliğe işaret edebilir ancak bu geçicidir. Şimdi rüyalar ve tesadüfler, hangi içsel çalışmanın özel dikkat gerektirdiği konusunda ipucu görevi görebilir. Programınız çok hafif olmayabilir ancak bazı içsel ayarlamalar yaptığınızda her şey daha net olacaktır. Yardımınıza ihtiyacı varmış gibi görünen pek çok insanı kendinize çektiğinizden ve kendi ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmenin zamanı geldiğinden, duygusal olarak biraz kendinizi kapatmak iyi olabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizde ve çevrenizde olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, eşitlik ve adalet için verilen savaş lehine verilen hükümlerle sürüyor. Pes etme, sessiz bir meditasyon yaparak uykuya ihtiyacın var.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün, üst düzeydeki kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Ayrıca, kısa vade molalarla durum değerlendirmesi yapmalısınız.

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 23" R
Ay
İkizler
02° 54' 28" R
Merkür
Başak
23° 10' 12" R
Venüs
Terazi
29° 25' 41" R
Mars
Yengeç
10° 20' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 47"
Satürn
Balık
14° 56' 26"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 34"
Lilith
Terazi
09° 26' 32"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>