Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Standartlarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, düşündüklerinizi birlikte olduğunuz kişiyle paylaşma konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Daha anlaşılabilir olmanız gerekmekte.

Mesleki konularda daha hızlı kararlar alabilirsiniz. Öncelikleriniz konusunda kararlar alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Topluluk faaliyetlerine katılabilir veya arkadaş gruplarınızla duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek, hayallerinize giden yolu güçlendirebilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün işlerinizde sabırlı ve kararlı olmalısınız. Kendi işlerinize odaklanarak detayları gözden kaçırmamaya çalışın. İlişkilerinizde anlayışlı ve dürüst davranarak sorunları kolayca çözebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var, düzenli uyuyup sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Ufak tefek aksilikler sizi yıldırmasın, her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Boğa burcuysan, eşinin akrabalarına karşı gösterdiği yumuşak yüzün kullanıldığını düşünüyorsun. Eşini bu konuda net bir dille uyaracaksın. Yaşam kaliteni yükseltmek istiyorsun. Maddiyatını yükseltmek için ek işler yapmak araştırmaya başlayabilirsin. Akşam üzerine doğru baş ağrın aratabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumunuzu gözden geçirebilir ve bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Bu konuda yaşadığınız ruhsal yorgunluklar, gerçekleri ve sorumlulukları görmenizi zorlaştırabilir. Dinlenin, akışı görün ve ihtiyaçlarınızı netleştirerek bir karar verin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Ani kopmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi keşfedip ne istediğinizi bildikçe partnerinizle olan ilişkiniz de daha güzel ve verimli bir seviyeye ulaşacak.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hareketlerinde olgunluk öne çıkacak. Alacağın kararlar, atacağın adımlar seni bir adım öteye götürecek. Etrafındaki insanların sana daha fazla saygı duymaya başladığını görebilirsin bugün.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güçlü bir irade ve coşkulu fikirler için harika bir gün. Ailenize, evinize veya kişisel yaşamınıza daha fazla sevgi ve ilgi göstermek için ideal bir zaman. Aile bağlarını iyileştirmek, dürüstlük ile ilişkilerinizi güçlendirmek mümkün. Uzun vadeli konfor ve huzur için ekstra çaba göstermeye isteklisiniz. Ayrıca gelirinizi artırmak için yeni fırsatlar keşfedebilir veya mevcut kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Gün, sosyal ilişkilerde daha rahat hissetmenizi sağlayabilir ve performans baskısını azaltabilir. Bugün kendinizi geliştirmek ve çevrenizle uyum içinde olmak için güzel bir gün.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar projelerinizi tamamlamak istiyor olsanız da, bugünlerde karşınıza engeller çıkabilir ve gecikmeler olabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularda şanslı olabileceğiniz bir gün sevgili boğalar. Hiç beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde aranızın bozuk olduğu kişiler varsa sorunları çözüme kavuşturmak için uygun bir gün. Hayallerinize bir adım daha yakınsınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazi Burcunda kümeleşen olumlu gezegenler; özgürlük sınırlarınız aşarak, kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yaptığınız işlere göre daha fazla efor sarf etmenizi gerektirecek. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>