Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sakinsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal duyarlılığınız nedeniyle gerginlikler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda fikirsel ayrılıklar olsa da üstesinden gelmenin yollarını aramanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlamalısınız.

Kafanızın içindeki tüm sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme arzunuz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte.

Finansal olarak kendinizi toparlamak isteyeceksiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme şansına sahipsiniz. Olumsuzlukları geride bırakmayı başardığınız sürece sorunlar ve sıkıntılar da çözüme kavuşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha huzurlu ve güvenli hissetmeniz mümkündür. Kişisel hedeflerinize odaklanabilir ve uzun vadeli planlarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Kişisel bakım ve giyim harcamalarınızı sınırlandırmanızda fayda var.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki kişiler içinhayatında daha kararlı ve odaklı olmaları gereken bir gün olabilir. Kendiniziprojelerine vererek uzun vadeli hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Aşk konularında ise duygusal anlamda dengeli ve sabırlı davranmanız gerekebilir. İlişkilerinizde karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak önemli olacaktır. Bugün sağlığınıza dikkat etmekte fayda var, beslenmenize özen göstermek ve düzenli egzersiz yapmak size iyi gelebilir. umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan Boğa burcuysan, ev düzeni konusunda aldığın yeni aile ayak uyduramayabilir. Bu konuda yaşadığın tartışmalarda alttan almak isteyebilirsin. Gün içinde sakinliğini korumaya kararlısın.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz mola vermelisiniz. Yeni fırsatlar ve projelere daha zinde, daha enerjik ve farklı bir bakış açısıyla bakmak daha başarılı olmanızı sağlayabilir. Çevrenin sizi eleştirmesini düşünerek kendinizi engellemeyin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün istek ve arzularınıza yönelik olumlu gelişmeler var. Kendinizi daha rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yeteneklerinize odaklanmalısınız.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yüksek enerjiniz hemen dikkat çekeceksiniz. Enerjinizi düşüren kişi ve konuları kendinizden hızlıca uzaklaştırabileceksiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Stres oluşturan konuların başka bir açısı olup olmadığıyla ilgilenmelisiniz. Yaşadığınız her şeyin farklı bir anlam daha taşıdığını bildiğinizle bunu lehinize çevirmeniz kolaylaşacaktır. Kendinizi kapatmamalısınız.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize olan güveniniz yüksek ve bu durum, sizi olumlu adımlar atmaya teşvik ediyor. Özellikleve maddi konularda başarılı hamleler yapabilirsiniz. Günün enerjisi, çevrenizden destek almanızı kolaylaştıracak ve bu sayede hedeflerinize daha rahat ulaşacaksınız. Eğer bir süredir sizi rahatsız eden konular varsa, bugün fiziksel aktivitelere veya yaratıcı uğraşlara yönelmek iyi bir fikir olabilir. Ailenizden gelecek destekle de kendinizi daha güçlü ve motive hissedeceksiniz. Yaratıcı projelere ve ilişkilerinize daha fazla odaklanma fırsatı bulacaksınız.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara odaklanacağınız bir gündesiniz sevgili koçlar. Arkadaş çevrenizde kendinizi değerli hissedeceğiniz, sağlam ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelebilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi ifade ederken biraz fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak aşk, tatil, çocuk ve hobilerinizle ilgili ani sürprizlerle de karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Dengeli olduğunuz zamanve duygusal yaşamınızda daha başarılı oluyorsunuz.

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>