Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ailene Danışıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşık etkiler alıyorsunuz ve bu da birlikteliğinizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece aslında pek sorun yaşamayacaksınız. Tutarlı olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İstediklerinize ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile hayatınızla ilgili konulara daha fazla duyarlı olmalısınız. Bu konuda sabrınızın zorlandığını düşünebilirsiniz ancak zorlanmadan hiçbir şey yoluna girmiyor. Evinizin fiziksel ihtiyaçlarını tamamlamak, bu mümkün değilse başka bir yere taşınmakla ilgili konular gündeminize gelebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, bugün Boğa burcu için enerjinizin yüksek olacağı bir gün olabilir. Kendinizi daha dinamik ve kararlı hissedebilirsiniz. İş hayatında hedeflerinize daha çok odaklanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda ise dikkatli olmanızda fayda var, ani harcamalardan kaçınmanız gerekebilir. İlişkilerinizde ise güçlü iletişim becerileriniz sayesinde anlaşmazlıkları kolaylıkla çözebilirsiniz. Sağlık konusunda ise enerjinizin yüksek olmasıyla kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Ancak fazla egzersizden kaçınmanız önemli. Bugünün keyfini çıkarın!

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ateş burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Evlilik hazırlığı yapan bir Boğa burcuysan, yaşanan aksaklıklar modunu düşürebilir. Partnerinin ilgili tavrı biraz olsun toparlanmanı sağlayacak. Kararsız kaldığın konularda ailene danışmayı tercih ediyorsun. Böylece daha sağlıklı kararlar alacaksın. Hislerinin seni yanıltmadığını biliyorsun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzle ilgili beklentilerinizin gerçekleşmemesine üzülebilirsiniz. Bu bir süreçtir ve zaman alabilir. Bu zamanı tam anlamıyla kendinize tanıyıp tanımadığınıza emin olun; gereklilikleri atlamadan yerine getirin. 

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili başkalarından fikir alma ihtiyacında olabilirsiniz. Uğraştığınız işler istediğiniz hızla akmayabilir. Fakat siz gün içinde iyimserliğinizi korumaya devam edebileceksiniz. İşlerinizi ayarlayabilmek için büyük çabalar gösterebilirsiniz. Güven aradığınız zamanlar olabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk konusunda kendinizi ilişkinizin içerisinde fokuslanmış görebilirsiniz. Kendinizi net hissedebilir ve daha net kararlar alabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şanslı bir gündesin. Güzel haberler alabilir,veya okul ile alakalı konularda kendini aşabilirsin. Bu güzel enerjiyi olumlu olarak kullanmaya ve keyfini arttırmaya çalışmalısın.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün iletişim, bağlantı kurma ve bilgi toplama arzunuzu teşvik ediyor. Uzmanlaşmak veya odaklanmak yerine bir aktiviteden diğerine geçme eğilimindesiniz. Yeni seçenekleri keşfetme isteği var. Nitekim, günün ilerleyen saatlerinde enerjiler, kendinize güvenerek karar vermenizi zorlaştırır, bunun nedeni büyük ölçüde kendinizi güvende hissetmemenizdir! Geçmiş meseleler veya suçluluk sizi rahatsız edebilir ve şimdiki zamanı etkileyebilir. Ayrıca destek toplamakta, hatta muhtemelen inanılmakta bile zorlanabilirsiniz. Neyse ki bu durum geçicidir. Önemli bir sunum yapmak veya bir iyilik istemek için daha iyi bir gün bekleyin.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğa burcu,  önünde mutlu zamanlar var. Olumlu, iyimser ve uzun vadeli planlar yapabilirsin. Doğru yoldasın. Dileklerin gerçekleşiyor.  

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seyahat, eğitim, yakın çevre, aile konularında krizsel gelişmeler ve sonlanmalar gerçekleşebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de doğru kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>