Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aksaklıklar Moralini Bozabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli ve değişik ortamlara girebilirsiniz. Bazı şeyleri bir arada keşfetmeniz sizi daha fazla bir araya getirebilir. Bugün yeni şeyler denemek için birbirinizi cesaretlendirmelisiniz.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

Parasal konularda yapmak istediklerini ifade etmek ve bunun için sağlam adımlar atmak çevrende takdir görecek bugün. Kendini maddi konularda daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Bu konularda kendini sıkıntıda hissetmeyeceksin.

Bugün sosyal olmak ve fiziksel aktiviteleri sevdiklerinle yapmak daha iyi olabilir. Sadece egzersizlere odaklanmak yerine keyif veren aktivitelere de odaklanabilirsin. Mutlu olmanın vücuduna güzel etkileri olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini gergin hissedebileceğin bir gün. Bu gerginliği dindirmek için bol bol müzik dinleyebilirsin. Sana iyi gelecek, keyifli şarkılar dinlemen gününün daha iyi ve rahat geçmesini sağlayacak. Kendini çok fazla yormamalısın bugün.

25 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konulara odaklanmanız gerekebilir. Gelirinizi artırmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yatırım yapma veya finansal konularda daha güçlü bir adım atma zamanı olabilir. Farklı projeler veya işbirlikleriyle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde daha sempatik bir duruş sergileyebilirsin. Bu tavrın sevgilinin kafasındaki bütün karabulutların dağılmasında yardımcı oluyor. Ani gelişen aksaklıklar modunu düşürebilir. Yakın arkadaşların yaşadıkların karşısında seni yalnız bırakmıyor. Akşam kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Kendine sevdiğin yemekleri yapıyorsun.

25 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem evde hemortamında sorumluluklarınızın olması bir suç ya da baskı değildir. Hayatın her alanında bir şeylerle ilgileniyor olmak sizi hep dinç tutar. Bunun farkında olarak yaşadığınızda hiçbir şeyi kolay kolay feda edemezsiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sıkı çalışmaya hazır olun ve eldeki işleri tamamlamaya yönelin. Pratik yanlarınız size zaman kazandırırken, detaylardan çokçıkarabilirsiniz. İş ortamında yoğunlaşan şartları daha iyi yönetebilirsiniz. Yakın çevrede sizi canlı tutan bağlar ve ilişkilerle keyfiniz yerine gelecek. Konuşmalar, günlük hayatınızı etkileyecek yolculuklar söz konusu olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz kısa süreli olarak düşse bile akşam saatlerine doğru toparlanabilirsiniz. Ailenizle geçireceğiniz vakit size iyi gelebilir evde oturmak istemeyebilirsiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sabrının zorlandığını, seni bir şeylerin sınadığını hissetmen olası. Her şeye rağmen sakin kalmak önem kazanacak ama. Olaylara fevri tepkiler vermek yerine bu ani tepkilerden kimin kazançlı çıktığını gözlemlemek daha doğru olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, şu anda dünyanıza gelen bilgilerden biraz ilham alabilirsiniz ve kişisel yaşamınızda bazı şeyleri net bir şekilde görmek rahatlatıcı olabilir. Fikirleriniz daha büyük, daha iddialı ve bugün kendinizi özellikle sevdiklerinize karşı açık sözlü hissediyorsunuz. Şimdi dinlenmeye, enerjinizi geri kazanmaya; ev, aile ve aşk ileilgili faaliyetlere odaklanmaya daha güçlü bir ihtiyacınız var. Gün, iç huzur ve rahatlık ihtiyacıyla yeniden bağlantı kurmak, daha sessiz ve belki de duygusal olarak daha güvenli aktivitelerden keyif almak, düşüncelerinizi toplamak ve kendinize odaklanmak için iyidir. Siz kişisel hayatınıza odaklanırken, dünyevi hırslar artık arka planda kalıyor.

25 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konular gündemde. Artık zevklerinize daha düşkün olacaksınız. Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Çevrenizde dikkat çekici bir görüntü veriyorsunuz.

25 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

25 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, kararsız kalıp kendini kötü hissettiğinde, farklı bir yol deneyerek çakralarını açmaya çalışabilirsin. Doğaya çıkarak hayvan ve bitkilere yardımcı olabilirsin.

25 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazi Burcunda kümeleşen olumlu gezegenler; özgürlük sınırlarınız aşarak, kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yaptığınız işlere göre daha fazla efor sarf etmenizi gerektirecek. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin.

25 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 23" R
Ay
İkizler
02° 54' 28" R
Merkür
Başak
23° 10' 12" R
Venüs
Terazi
29° 25' 41" R
Mars
Yengeç
10° 20' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 47"
Satürn
Balık
14° 56' 26"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 34"
Lilith
Terazi
09° 26' 32"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>