Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pozitifsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi daha net ifade etmeye çalışmalısınız. Olumsuzlukların geride kalmasını sağlamak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları mutlaka ona göre atmalısınız. Daha dengeli olmayı başardığınız sürece her şeyin yavaş yavaş lehinize dönmeye başladığını hissedeceksiniz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

Mesleki zorlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın. Kafanıza taktığınız şeyler aslında sandığınız kadar çözümsüz değil ve siz de bunu fark edeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Gelir ve gider arasındaki karmaşıklık sizi fazlasıyla zorlayabilir. Elinize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Bilinçli harcamalar gerçekleştirmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konular ve alışverişler için uygun bir gün olmayabilir. Güvenilirliğinden şüphe ettiğiniz durumları takibe alıp anlamaya çalışmalısınız. Arka planda ne düşündüğünüzü ya da düşünmeniz gerektiğini iyi anlamak için kendi kendinize kalmaya ihtiyacınız olabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için iletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Karşılıklı konuşmalarınızda anlaşılabilirlik ve açıklık önem taşıyor olacak. İş hayatında ise projelerinizde detaylara daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Sağlık açısından ise yediklerinize dikkat etmeniz ve düzenli egzersiz yapmanız faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminde sosyal çevren ve gelecek planların olabilir. Hayal ettiğin konularda adım atabilir, planlamalar yapabilirsin. Ticaretle ilgilenen bir Boğa burcuysan bu bağlamda pozitif gelişmeler yaşayabilirsin. Fikirlerine güvendiğin kişilerle beraber hareket etmek seni başarıya yaklaştırıyor.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi gelişiminize yatırım yapmanız önemli. Alışılmışın dışına çıkmak ve yeni yöntemlere açık olmak, bu süreci destekleyebilir. Parasal konular ve yönetim stratejileriyle ilgili daha bilgili insanlarla iletişim kurarak bilgi birikiminizi artırabilirsiniz. Rahatınızı korumak için sürekli çaba göstermeniz gerektiğini unutmayın.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra keyfinizi kaçıran olaylar meydana gelebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha mantıkçı bir tutum sergilemek sizde dengeyi bulmanızda verimli olacak. İş ortamınızda iyi niyetinizi kullanmaya çalışan kişiler olabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini gergin hissedebileceğin bir gün. Bu gerginliği dindirmek için bol bol müzik dinleyebilirsin. Sana iyi gelecek, keyifli şarkılar dinlemen gününün daha iyi ve rahat geçmesini sağlayacak. Kendini çok fazla yormamalısın bugün.

25 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde maddi ihtiyaçlarınız ve isteklerinize odaklanıyorsunuz. Kendinizi güvende hissettiren şeylere ve daha fazla konfor, aşinalık ve güvenliğe ulaşma yollarına odaklanıyorsunuz. Öz saygıyla ilgili sorunları çözmek ve kendinize olan güveninizi artırmak için harika bir dönemdesiniz. Dürtüsel harcamalar yapma ihtimaliniz olsa da aynı zamanda artan bir hırs dönemindesiniz. Bugün ilerleyen saatlerde biraz güvensizlik hissedebilir ve destek eksikliğine karşı hassas olabilirsiniz. Karar vermekte zorlanabilirsiniz çünkü alternatifler sizi sıkışmış hissettirebilir. Özellikle bir arkadaş veya uzun vadeli bir hedefle ilgili tam olarak anlaşıldığınızı hissetmeyebilirsiniz. Bugün, cevaplar için dışarıya bakmak yerine, içsel sezgilerinizle temas kurmak için kendinize zaman ayırmak en iyisi olacaktır.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi duygularınızın önemli olduğunu zannederek, hata üstüne hata yapıyorsunuz. Size eşit, değerler var. Partnerinizle takışmayın. Nasıl olsa o, haklı çıkıyor. İçsel çatışmalarınız yüzünden, ilişkiniz tehlikeye giriyor..

25 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>