Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlarını İptal Ediyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birbirimizi tam olarak anlamayacağınız için her şey daha da zorlaşacak. Biraz olsun birbirinize zaman tanımaya çalışmalısınız.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorladığınız sürece hata yapabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmek isteyeceksiniz. Hatalı harcamalar gerçekleştirmediğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Sınırları zorlamaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal durumunuzla ilgili yenilikçi fikirler geliştirmelisiniz. Eski düzende gitmek eskiden farklı sonuçlar getirmeyecektir. Yatırımlar ve bütçe düzenlemeleri açısından olumlu bir gündesiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcuna mensup olanlar için ilişkilerinde daha fazla sadık ve kararlı olmaları gereken bir gün olabilir. Aynı zamanda, maddi konularda daha dikkatli ve planlı hareket etmeniz gerekebilir. Bugün, sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini tamamlamak içinyerinde daha fazla zaman geçirmeye başlıyorsun. Bu özverili tavrın yöneticilerinin gözünden kaçmayacak. Patronların bu davranışının diğer çalışanlara örnek olmasını istiyor. Yalnız yaşayan Boğa burcuysan, evinin işlerini tamamlamak için planlarını ital ediyorsun.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde önemli kararlar alırken mantıklı ve yenilikçi bir yaklaşım benimsemelisiniz. Teknolojik gelişmeler ve yeni sorumluluklarla ilgili düşünmek, size maddi ve manevi kazançlar sağlayabilir. Olası zorlukları fırsata çevirmek için tepki verme şeklinizi gözden geçirmeli ve doğru sosyal çevreylebirliği yapmalısınız. 

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde borç alacak konuları gündeminize gelebilir. Bugün başlayacağınız işler hayal ettiğinizden farklı sonuçlanabilir. Maddi konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel yeteneklerinizi kullanma konusunda başarılı olabilirsiniz. İşlerinizde alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyecek kadar güçlü durabileceksiniz. Kariyer hayatınızda oldukça mutlu olacağınız bir süreçtesiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve kendi halinde olmak hayatın akışını daha iyi görmenize yardımcı olabilir. Bu süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de gördüğünüz şeylere nasıl müdahale edebileceğinizi gösterecektir. Kendinizi daha fazlası için zorlamadan önce mevcut durumu iyileştirmeye, bunu anı yaşamaya çalışın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğalar, bugünkü ruh haliniz romantik yaşamınıza ve sizi mutlu eden hobilerinize daha fazla odaklanmanızı sağlıyor. Sevgi dolu ilişkiler hayatınızı iyileştirmeniz için sizi teşvik ediyor. Sevgiden aldığınız güç ile hayata yeni bir gözle bakabilirsiniz. Bu tür şeylerden derin bir tatmin gelecektir. Daha odaklı ve amaçlı hissetmek için mükemmel bir zaman. Boş zaman etkinliklerine harcanan zaman iyileştirici, büyülü ve ödüllendirici olabilir. Ayrıca bugün mali durumunuz, işiniz veya maddi yönünüz ile ilgili kendinizi yeniden keşfettiğiniz veya planladığınız bir gün olabilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizde inatçı oluşunuz çevrenizi yorduğu kadar sizi de yoruyor. Yaşadığınız olumsuzlarda sürekli dış etkenleri suçluyor olmanız gerçek bir çözüm olmaktan çok uzak. Daha kaliteli bir yaşam isterken fikirlerinizi esnetmek işlerinizin kolaylıkla olmasını sağlayacak.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün konfor alanızdan çıkmak, özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. Tatil, eğlenceden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizden ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>