Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini İçsel Olarak Geliştirmelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sizin için harika bir gün olabilir. Şu andaki gezegensel uyum, geleceğe doğru ilerlememize yardımcı olan belirleyici eylemlerin bir göstergesidir, siz de gelecekteki günler veya yılların dönüşümü için zincirde bir halka olabilirsiniz. Bu, bazı yaratıcı düşünceleriniz varsa kariyerinizi gerçekten sarsabilir, aynı zamanda aşk hayatınızı da!

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Aklındaki proje ne olursa olsun şu anda önemli aşamalarını tamamlayabilecek bir potansiyele sahipsin. Hislerinin esiri olmamaya bak. Gününü sıradışı düşüncelerle doldur. Başarmak istediğin her şeye karşı yepyeni düşünceler benimse. Şu anda üretkenlik adına ihtiyacın olan tek şey yeni bir perspektif.Bugün çok daha iyimser olacak gibi görünüyorsunuz. Unutulmayacak bir duygusal karşılaşma sizde birdenbire birtakım farklı istekler uyandırabilir. Ya da bir grubun parçası olmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. En azından bugünlük, günlük hayatın rahatsız edici ilişkileri ortalıklarda görünmeyecek. Görünürde olumsuz hiçbir şey yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Terazi burcunda hareket ediyor. Bugün diğer günlere göre agresif olabilirsiniz. Özellikle çalışma hayatınızda verdiğiniz tepkiler aşırıya kaçabilir. Ay'ın Mars ile kurduğu kontak sizleri gerçekten istemediğiniz sonuçlara sürükleyebilir. Akşam Ay ve Satürn uyumsuz açısıyla da sizler özellikle sağlık konusunda dikkatli olmalısınız.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı anda hayatının birden fazla alanında hiç beklemediğin değişiklikler yaşanabilir. Hayatının her alanında olan bu değişimlere ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Bugünlerde hayatına dâhil ettiğin her konunun senin için ayrı bir önemi olabilir. Kendinle baş başa kalmak istiyor olabilirsin. Kalabalıklardan sıyrılmak istesen de bunu başarman zor duruyor. İçine kapanmak yerine, yaşadığın problemleri bireysel olarak algılama ve mantıklı çözümler bulmaya çalışmalısın.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmel haberler alabileceğiniz güzel bir gün. Yakın çevre dostluklarınız ve seyahatleriniz ile ilgili konularda girişimlerde bulunmayı seçin. Bugün bir dostunuzla yapacağınız yürüyüş ya da tatil planı sizi çeşitli stresli olaylara karşı daha motive edecektir.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir uğraş içinde olmak sizi daha mutlu edebilir. Ancak sağlığınıza da dikkat edin. Güzellikle, sanatla ilgili bir konu ile uğraşmak, hizmet etmek de mümkün.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere açık olmanız gereken bir gündesiniz. Mesleki konularda oluşan dalgınlığınız sizi ele verebilir. Hata yapmamak için sevdiklerinizin tavsiyelerini dikkate alın.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda heyecan ve tutkularınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz, yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Sevdiklerinize ve sevdiğiniz konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırsız hırsınız takdire şayandır, ancak neyin daha iyi olabileceğine çok fazla odaklanırsanız, şu anda hayatınızda iyi giden şeylerin tadını çıkaramayacaksınız!

26 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ofis ortamınıza adeta neşe getirecek.Mesai arkadaşlarınızla yemeye gidebilir, sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Diğer yandan birarkadaşınızla aranızda güzeli bir elektriklenme olabilir. Kendinizi bir anda duygularınızın akışına kaptırabilirsiniz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere ve enerji kayıplarına neden olabilir.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerdeki dengeyi sağlamak için özel olarak adımlar atabilirsiniz. Partnerinizle aranızın bozulmasını istemiyorsunuz. Bu sebeple de tarzınız olmayan ama ilişkinizi sıcak tutabilecek adımlar atabilirsiniz. Eşinizle iletişiminizin derinleştiğiniz fark edeceksiniz. Artık daha özel konularınızı birlikte konuşabiliyorsunuz.

26 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; çalışma hayatında bugün yolunda gitmeyen bazı durumlar meydana gelebilir. Sen de gergin davranışlarınla ve ağzından çıkabilecek kelimelerle ortamı kızıştırmamaya dikkat etmeli, sözlerini seçerek iletişime geçmelisin. Üzerine düşmediğin bir sağlık sorununu ihmal etmemende fayda var.

26 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 55' 53" R
Ay
Boğa
15° 39' 59" R
Merkür
Başak
20° 56' 16" R
Venüs
Terazi
27° 57' 50" R
Mars
Yengeç
09° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 44"
Satürn
Balık
15° 01' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 12"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 32"
Lilith
Terazi
09° 18' 33"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>