Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki olumsuzluktan bir an önce kurtulmalı ve birlikteliğinize yönelik adımlar atmalısınız. Olanakların tam da istediğiniz gibi olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Yeteneklerinizi kullanma noktasında sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Genel olarak her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İstediklerinize ulaşmakta zorlanmayacağınız bir süreç sizi beklemekte.

Maddiyata dayalı konuları gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Dengeli harcamalar gerçekleştirmeyi başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Finansal fırsatları kontrolünüz altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkileriniz ve kişisel gelişiminiz için şanslı ve destekli bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmede ve yeni insanlarla tanışmada cesaretli olun, ancakgibi davranmamaya dikkat edin. Geçmişten gelen bazı konuları ve insanları geride bırakmanın zamanı geldi, yeni bakış açıları sizi bekliyor.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dengenizi korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Maddi konularda dengeli ve tedbirli olmanızda fayda var. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda duygusal bir denge sağlamak için partnerinizle iletişimi güçlü tutmaya özen gösterin. Ufak tefek aksilikler yaşasanız da iç huzurunuzu koruyarak üstesinden gelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihte yeni bir ilişkiye başlamış Boğa burcuysan, gelgitlerin tırmanışa geçebilir. Tam anlamıyla istediğini bulamadığını, duygusal olarak tatminsizlik yaşadığını fark edeceksin. Yakın çevrendeki bazı çiftlerin evliliklerine dair şaşırtıcı haberler alabilirsin. Eğitim, yurtdışı konuları gündeminde yer alabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, seyahat ve hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularla ilgili evrak işleriniz, devlet dairesi işlemleriniz zamanınızı alabilir. Başvuru ve isteklerinizden vazgeçmeyin; farklı kültür ve yerlerdeki kişilerle görüşerek kendiniz için ne kadar doğru bir hamle yaptığınızı fark edebilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları organize etmeniz gerekebilir. Eksiklikleri tamamlamak için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde fedakarlık yapmanız gereken durumlar olabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentilerinizin arttığı bir gündesiniz. Hem başkaları ile paylaşım yapacağınız hem de onlardan alacağınız bir gündesiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için iyi bir gündesin. Özellikle insanlarla arandaki iletişimi etkileyen konularda bilgi sahibi olmak seni bir tık öne geçirecek. Kimle ne konuştuğun önemli olabilir. Algılarını açık tutmalısın.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde kararsızlık yaşayabilirsiniz ancak gün ilerledikçe sorunları çözme kararlılığınız artar. İşleri kendi başınıza da halledebilirken, sevdiğiniz birinin yardımını almak bağ kurmanın mükemmel bir yolu olabilir. Duygusal ihtiyaçlarınız ve harekete geçme arzunuz birbirine bağlanarak sizi iş, mali veya ev içi meselelere yönlendirebilir. Ev hayatınızı daha güvenli veya daha mutlu hale getirmek için çalışıyor olabilirsiniz ve bunu yapmak için gerekli çabayı göstermeye hazırsınız. Bugünün harika yanlarından biri, başkalarının onayıyla değil, kendi ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı yerine getirmekle ilgilenmenizdir. Kendinizi hoş bir şekilde motive olmuş hissediyorsunuz. Ne zaman öncülük edip ne zaman sakin kalacağınız konusunda iyi bir hissiniz var. Rekabetçi duygular, özellikle para ve ev hayatı konusunda anlamlı değişiklikler ve iyileştirmeler yapmanız için sizi zorlayabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın tetiklenebileceği bir gün. Bugün kendinizi ifade etmek istiyor fakat özgüven sorunu yaşıyor olabilirsiniz. İçinize atmak sağlığınızı etkiliyor. İş arkadaşlarınızla sorunlar yaşanabilir. Olayları mantık çerçevesinde değerlendirin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ve ev, aile konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Değişik araştırma grupları içinde çalışan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>