Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ağzından Çıkanlara Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacak ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanın yollarını arayacaksınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etme şansınız var. İlişkiniz, arzu ettiğiniz düzeyde şekillenmeye başlayacak.

Mesleki sorunlarınızı masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Geçici etkiler alıyorsunuz ancak bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İstenmeyen ne kadar sorun varsa üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Fırsatlardan da net olarak yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz. Daha az harcama yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizi mutlu etmek isteyebilirsiniz. Gücünüz doğrultusunda bir şeyler yapmak, amacınız sevginizi göstermek olduğunda çok büyük etkiler uyandırabilir. Ayrıca, çalışma ortamınızda küçük değişiklikler yapabilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz ve içsel bir sıkıntı hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya, iç huzurunuzu korumaya çalışmalısınız. İletişimde dikkatli olmak önemli olacak. Bugün, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve keyifli aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Uyumlu ve sakin bir gün geçirebilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan Boğa burcuysan, çocuklarının geleceğini garanti altına aşmak için açtığın banka hesabına küçükte olsa para aktarımı yapabilirsin. Eşinle bu konuya çok fazla önem vereceksin. Yakın bir arkadaşının sana verdiği sırrı yanlışlıkla ağzından kaçırabilirsin. Bu durum arkadaşınla aranızdaki bağların kopmasına neden olabilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize karşı daha hassas olabilir. kurduğunuz bağların bir bağımlılığa dönüşmesi kendinizden ödün vermenize, kendinizi eleştirmenize neden olabilir. Objektif olun, objektif düşünen insanlardan ya da uzman kişilerden destek alarak ileriyi planlayın.  

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün erken saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceksiniz. Parasal konular gündeminize gelebilir. Gün içinde alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Bugün abartılı harcamalardan kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde tartışmalı durumlar söz konusu olabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda seçeneklerin fazla olması rota belirlemeniz hususunda kafa karıştırıcı olabilir. Kararsızlık yaşayabileceğiniz bereketli bir gündesiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi ifade ederken daha kontrollü olmaya çalışın. Karmaşa yaşanmasına müsaade etmediğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Biraz olsun kendinizi düşünmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Doğru bildiklerinizi uygulamaktan kaçınmamanız gerekiyor.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğalar, bugün kendinizi daha iletişime açık ve iyi bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Özellikle kişisel ilişkilerde kabul ve takdir kazanma yolunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal bağlar ön planda olacak ve bu ilişkiler yeni katmanlar kazanacaktır. Cesur adımlar atarak karşınızdaki kişiyle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Ayrıca, yaratıcı ve romantik taraflarınızı keşfetme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün, ilişkilerde anlaşmaya varmak için uygun bir enerji bulunuyor ve bu enerjiyi kullanarak ilişkilerini daha sağlam temellere oturtabilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızı garanti altına alma düşüncesindesiniz sevgili boğalar. Bugün tanışacağınız insanlar size bu anlamda destek olabilir. Sağlık konusunda sıkıntılarınız varsa bugün araştırma yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gün.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konularda adımlarınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Harcamalar ve ödemelere dikkat. Otoritelerle tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız yolunda gitmiyor. Duygularınızı partnerinize rahatça ifade etmeyi başardığınız takdirde, onun ilgisini çekeceksiniz. Bu durum sizi cesaretlendirecek ve arzularınızı karşı tarafa daha kolay sunacaksınız. Çok hareketli birgünü olmamasına rağmen, en ufak tefek işleri bile yapmak size zor gelebilir. Kendinizi zorlamanın hiçbir anlamı yok, ara sıra tembellik sizin de hakkınız. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk, bugün-yarın gerçekleşebilir

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 35' 05" R
Ay
Yengeç
20° 51' 40" R
Merkür
Akrep
15° 04' 17" R
Venüs
Yay
06° 53' 14" R
Mars
Yengeç
25° 32' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 60" R
Satürn
Balık
13° 09' 02"
Uranüs
Boğa
26° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 40' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 25"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Terazi
12° 51' 42"
True Node
Koç
06° 23' 27"
Son Güncelleme : 23/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>