Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişte Yaşadıklarınız Tekrar Gündemde! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı net olarak ifade ederken biraz zorlanabilirsiniz. Tam olarak ne yapmanız, nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki zorunluluklarınızı bir kenara bırakmaya çalışmalısınız. Rahat hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik sorunlar size izlemeniz gereken yolları daha iyi gösterebilir. Kazanç getirecek işler içinde olmak, bu konuları araştırmak adına iyi bir gündesiniz. Fevri olmayın ve bugün yaşadığınız her şeyin iyi bir tarafı olduğunu kabul edin.

24 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içsel huzurunuzu sağlamak ve kendinize zaman ayırmak için harika bir gün olabilir. Yoğuntemposu nedeniyle son zamanlarda biraz yorgun hissetmiş olabilirsiniz. Bugün, bu yorgunluğu atmak ve enerjinizi yeniden toplamak için fırsat bulabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin ve kendinizi şımartacak bir şeyler yapmaktan çekinmeyin. Ayrıca, içsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon veya nefes egzersizleri gibi rahatlama tekniklerine de başvurabilirsiniz. Bu şekilde, enerjinizi yeniden kazanabilir ve daha mutlu hissedebilirsiniz.Umuyorum ki bu size yardımcı olur!

24 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün geçmişte yaptığınız bazı konuşmaların, kendinizce yaptığınız yorumların çarpıtıldığını öğreneceğiniz gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerin komplekslerinden dolayı ortalığı karıştırmaya çalıştıklarına kanaat getireceksiniz. Yeni işe başlamış Boğa burcuysanız, çalıştığınız yapıda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz

24 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize rol model seçtiğiniz konular ve insanların, hayatınıza olan katkısını düşünebilirsiniz. Böylece hayat boyu sürdürmeyi planladığınız işler, ilişkiler konusunda bir değişikliğe gidebilirsiniz. Bu gibi durumlarda, değişiklik yapmanın ve yeni hedefler belirlemenin sizin için zararlı olduğuna olan inancınız azalacaktır.

24 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birbirinden farklı etkiler alıyorsunuz ve bu da karmaşıklık yaşanmasına neden olabilir. Daha sabırlı ve kontrollü olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Karmaşıklıktan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyi istediğiniz gibi şekillendirme ihtimaliniz var.

24 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda isteklerinizin netleştiği ve partnerinizin de bunu fark etme fırsatı yakaladığı bir gündesiniz. Karamsar olmayı bir kenara bıraktığınız bir gündesiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halledilmesi gereken işler sana ekstra sıkıcı gelebilir. Angaryadan saydığın bir sürüsıraya dizilebilir. Ancak bunları bugünden yoluna koymak ilerisi için sana daha rahat bir zaman dilimi sunabilir. O yüzden bugünden kolları sıvamalısın.

24 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal hayatınız bir şekilde beklentilerinizin altında kalabilir ancak geçici olarak kendi halinize bırakılmak lehinize olabilir. Bu, hedeflerinize ulaşmak için daha iyi stratejiler arayacağınız bir gün olabilir. Bazı durumlarda, belirli bir hedefin veya çabanın gelişmesinin mi yoksa yok olmasının mı gerektiğini düşünmenin zamanı gelmiştir. Bu anlamda burası bir kontrol noktası olabilir. Eğer yoldan sapmışsanız, kendinizi yeniden yönlendirmenin zamanı gelmiştir. Gün ilerledikçe sizi daha fazla dinlenmeye ve düşünmeye zaman ayırmaya teşvik eder, bu da duygusal olarak aydınlatıcı olabilir.

24 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, gerekli alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu haberler alacaksınız.

24 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

24 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk alanlarında sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz bir aşkın peşinden koşmayı bir kenara bırakın. Çevrenizdeki insanlara biraz şans vermeli, hayatınız için doğru kararlar almalısınız. İlgisizliğe tahammül edemiyorsanız ona göre bir seçim yapın. Öğle saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermemek için doğru anlattığınızdan ve anladığınızdan emin olmalısınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

24 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>