Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Bir İş Kurmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Eğer yeni bir ilişkiye başladıysan, bu kişi ile aranda daha güzel ve keyifli bir iletişim olması için ikiniz için de yeni olan şeylere odaklanabilirsiniz bugün. İkinizin birlikte yeni bir şey öğrenmesi size daha iyi gelecek bugün.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Maddi konularda acele kararlar almamalısın. İçine sinmeyen konularda dikkatle düşünmen gerekecek bugün. İnsanların seni acele ettirmelerine ve daha sonradan pişman olabileceğin yükümlülüklerin altına sokmalarına izin vermemelisin.

Stresin vücuduna normalden daha fazla etkisi olabilir bugün. Kas ağrıları ve tutulmalara karşı dikkatli olmalısın. Vücudun için daha fazla esneme hareketleri yapmak ve bol bol su tüketmek daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işe odaklanmak ve önemli konuları halletmek senin için biraz zor olabilir. Aklında dinlenmek ve keyif yapmak varken halletmen gereken işlerin artması seni biraz zorlayabilir. Bazı şeylerin dikkatinden kaçması olası.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ilişkilerinizde uyum ve denge sağlamak için çaba harcamanız gereken bir gün olabilir. Tartışmalardan kaçınmak ve anlayışlı olmak ilişkilerinizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair planların için çalışmak sana zevk veriyor. Özellikle kurmak istediğinile ilgili birçok görüşme yapabilirsin. Bu konuda gerektiğinde harcama yapmaktan çekinmiyorsun. Yakın bir akraban ile aynı düşünce yapısına sahip olman yeni bir ortaklığı doğurabilir. Giyimin konusunda biraz demode kaldığını düşünebilirsin. Alışverişe çıkmak için fırsat kolluyorsun.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söyledikleriniz kadar üslubunuzla da öne çıkarsınız. Dolayısıyla vermek istediğiniz mesaj konusunda net olmaya, adil olmaya çalışmanız bazı iletişim problemlerinin önüne geçebilir. Hissetmediğiniz, inanmadığınız gibi konuşmak ve böyle bir izlenim vermek en büyük hasarı sizin benliğinize verecektir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı endişe ve korkuları aşmanız gerekebilir. Parasal konularda başkalarına bağlı kalabilirsiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Boğa burcu, iyilikten gelen güç ve duyarlılıkla dolusun. Özgüvenle ve bağışlayıcılıkla yeni bir hayata başlıyorsun. Amacını buluyorsun. Affedici ve şevkatli olmalısın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında her şeyin çok çabuk değiştiğini görebilirsin bugün. İlişki ya dakonusunda ani değişimler yaşamak seni hazırlıksız yakalayabilir hatta. Yeni şartlara adapte olup devam etmek günün önemli bir konusu haline gelebilir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda birinin yaslanacak omzu olabilirsiniz. Sizin kendi sorunlarınız da varken, hayatınızdaki önemli biri muhtemelen yaşaması ve hatta yardım etmesi son derece zor bir şeyden geçiyor. Bu durumda hızlı bir şekilde yardım etmenin bir yolu olmayabilir ve sadece dertleşmelerini sağlayarak pek bir şey yapmıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz ancak muhtemelen sandığınızdan daha fazla yardım sağlayacak şekilde onların yükünü hafifletiyorsunuz. Bugün iyi bir dinleyici olmak gerçekten önemlidir. Ayrıca zihninizi ve keskin zekanızı kullanarak çok şey başarabilirsiniz. Ne kadar bilgili olursanız, günün kararlarını ele almak için o kadar donanımlı olursunuz. Özellikle çetrefilli bir konuda karar vermeden önce tüm gerçekleri öğrenin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız, takdir edilmesi gereken bir davranış olarak nitelendirilecek. Sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin size ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ailenizle veya sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Finansal açıdan şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları araştırmayı çok sevdiğiniz için, konularınızın seçimi de bu doğrultuda oluyor. Bugün Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak.

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>