Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlgi Alanlarına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile eğlenceli ortamlara girmek sana da yarayacak. Üşenmemeli ve birlikte dışarı çıkma planları yapmalısınız. Enerjinizin yenilenmesi için farklı ortamlara girmeniz gerekebilir.

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Maddi konuları bir kenara bırakmak ve kafanı dinlemek isteyebilirsin bugün. Parasal açıdan yaşadığın yorgunluğu atlatmak için kendine zaman ayırmak ve keyif aldığın şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

Bol bol su tüketmen ve kaslarını esnetmen gereken bir gündesin. Vücudunun daha rahat edebilmesi için hem içtiğin su miktarına hem de hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Kaslarında biriken gerilimi atmak için daha fazla esneme hareketi yapman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların yaşadığı negatif olayların senin hayatını etkilemesine izin vermemelisin. Bugün kendi hayatına odaklanmalı ve çevrendeki insanların olaylarına fazla karışmamalısın.

28 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konular üzerinde odaklanabilirsiniz. Kendinizi finansal anlamda güvende hissetmek isteyebilirsiniz. İş ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim alanında atılımlar gerçekleştirmek için verimli bir günde olabilirsin. Özel hayatına çok fazla vakit ayıramıyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilin ilgisizliğinden şikayetçi olabilir. Ona durumu açıklayan bir konuşma yapabilirsin. Arkadaşların tarafından davet edildiğin bir akşam yemeğine gitmemeyi tercih edebilirsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gönül meseleleri gündeme gelebilir. Hissettiklerinizi paylaşmalısınız, bu bir yükü hafifletmek değil bir duyguyu çoğaltmaktır. İyi bir şeyler yakaladığınızda bunu kaybetmemek için bazı hırslarınızı törpülemelisiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Ancak paniklemek yerine kalıcı çözümlere odaklı olacaksınız. Bu tavrınızda size ihtiyacınız olan fırsatları yakalamanızı sağlayacak. Biraz risk alarak yatırımlarınızı yenilemeniz bile mümkün gözüküyor. Ortak para durumlarında da hareketlilik gözüküyor. Ortaklarla görüşmeler olabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi isteklerinize karşılık bulamamış hissetseniz de gün ortasında alacağınız haberler içinizi ferahlatabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla birlikte çalışmaya özen göstermen gerekebilir bugün. Ortakyapmanın zorluklarını aşmak adına daha dikkatli davranman gerekebilir. Düzgün birplanı yapmak ve sorumluluklarını bilmek önemli bir konu olacak.

28 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi cesaretlendiren ve kendinizi ifade etmenizi kolaylaştıran insanlara yöneleceksiniz. Zihinsel olarak kalabalığın arasından sıyrılma veya öne çıkma şansınız olabilir veya bu, duygularınızın, fikirlerinizin ve kişiliğinizin daha net ifade edildiği bir zaman olabilir. Sevginizi sözlü olarak ifade etmekte sorun yaşıyorsanız, şimdi bir şeyler söylemenin zamanı geldi. Nitekim bugünün ilerleyen saatlerinde, daha fazla sorumluluk veya yönetilmesi gereken bir endişe söz konusu olabilir. Geçici olsa da, mevcut engellemeler, yapmanız gereken ayarlamaları ve düzenlemeleri görmeye başladığınızda sizi doğru yöne yönlendirir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde kuracağınız sağlam dostlukların ileride yararını göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

28 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aile veya evinizle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Çevrenizdeki kişilerin alt yapılarında sistemli bir kişilik yatıyor onlara yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay'ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor.

28 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>