Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alınganlık İmajını Farklı Yansıtabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevdiğiniz biri sizi sinirlendirebilir. Duygularınız incindiği için ani bir öfke patlaması yaşayabilirsiniz. Bu öfke krizinden kaçınmaya ve biraz daha anlayışlı olmaya çalışın. Derin bir nefes alın, olumlu duygular üzerine yoğunlaşın ve bu kişiyle konuşun. Sevgi dolu ve saygılı bir tonla konuşursanız ciddi bir yanlış anlamayı ortadan kaldıracaksınız.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Ev kendinizin mi? Eğer öyleyse, gazeteden ya da haberlerden bölgenizdeki emlak fiyatlarının aşırı yükseldiğini öğrenmişsinizdir. Bu kesinlikle olumlu bir gelişme ancak 'Satılıktır' tabelanızı asmak için acele etmeyin. Zira durum dalgalı ve bu bir süre devam edebilir. Bu haberi iyi bir işaret olarak kabul edin, ancak piyasa istikrar kazanana kadar paraya çevirmeye çalışmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

3 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, saat 08:49-14:19 arası boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısı akademik hayatınızda, sınavlarınızda dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Devamında 14:19'da Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Gelecekle ilgili planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Uzun zamandır başkaları yüzünden ertelediğiniz ne varsa bugün yapacak gücünüz olacak. Önceliği artık kendinize vermelisiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açacak. Enine boyuna düşünerek meramını dile getirmen senin için en iyisi. Çocukların ile ilgili konular gündeminde olabilir. Ailevi dayanışmanın tam zamanı. Eşinin desteğine ihtiyacın var. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, beklemediğin birinin aracı olması, onun hakkındaki fikirlerini değiştirebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, şansını denemek için epeydir seninle ilgilenen kişiye karşılık verebilirsin. Gün içerisinde kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Kendince yalnız kalıp düşünceler sarmalına dalabilirsin, ancak bugün derdini insanlarla paylaşman gerekecek. Akşamüzeri, karşılaşacağın kişilerle bu duyguyu üzerinden atacaksın. Etrafındakileri ne kadar çok sevsen de, meraklı bakışları ve soruları üzerinde gerginlik yaratabilir. Sakin kalmak ve insanların niyetlerini anlamaya çalışmak bugünün önemli bir hamlesi olacak. Sanatla ilgileniyorsan, ismini duyuracağın anlaşmalara imza atabilirsin.

3 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte inandığını konularla ilgili kafanızı kurcalayan ve sizi şüpheye itecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik atacağınız adımlarınızla ilgili önünüze ilginç seçenekler sunulabilir. Seçimlerinizi yaparken acele etmeyin.

3 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir. Aşırı hırslı olmamaya bakın.

3 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi mutlu etmeleri için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin. Kendiniz için göstereceğiniz bilinçli çaba size hayat yolunda hem tecrübe hem de başarı getirir.

3 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün normalde hiç ilgilenmediğiniz bir konu hakkında araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Daha önce sımsıkı kapalı olduğunu gördüğünüz kapılar sizin için yavaş yavaş açılıyor. Bugün şanslı gününüzdesiniz!

3 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizin hedeflerinize ulaşmak için kararlı olmanıza destek verir. Toplum önünde başarılı projelerinizin hazırlığına bugün başlayabilirsiniz.Teknolojik her türlü destekten yararlanabilirsiniz. Kararlı tavırlı kişilerlebirliğine girebilir, fütüristik projelerlehayatınızı canlandırabilirsiniz. İnatçı ve dik başlı tavırlardan kaçınırsanız hayatın akışı size olumlu yansıyacaktır.

3 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

3 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konularda sorunlar baş gösterebilir. Miras gibi konularda gündemleriniz olabilir. Kariyer hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Ancak istediğiniz değişikliği yapmanıza engel durumlar söz konusu. İsyan etmek, hayallerinize göre yaşamak isteseniz de sorumluluklarınızın gereğini yapmak durumunda kalacaksınız.

3 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sabah saatlerinde hassas ve alıngan olman mümkün.  İsteklerini kendi bakış açından değerIendirememenin verdiği huzursuzluğu yaşayabilir, karşındakinin görüşlerine uyum sağlayabilirsin. Günün ikinci yarısı düşünce ve eylemlerini kariyerine yönlendirebilir,  önceden girişimde bulunduğun bir işten olumlu geri dönüş olabilirsin.

3 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 11" R
Ay
Boğa
14° 14' 48" R
Merkür
Başak
20° 45' 26" R
Venüs
Terazi
27° 50' 43" R
Mars
Yengeç
09° 36' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 23"
Satürn
Balık
15° 02' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 46"
Lilith
Terazi
09° 17' 54"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>