Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hiddetini Dizginlemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, değişimlerden istediğiniz sonuçları almaya başlayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İyimserliğinize de her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmalısınız. Detaylar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırları gereğinden fazla ihlal ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir. Dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizi tamamladıktan sonraki zamanı kendinize ayırmanızda fayda var. Bugün bir şeyleri bastırmak için fazlaca çalışmak, şekerli ve alerjik besinler tüketmek isteyebilirsiniz. Günün sonunda en büyük zararı yine ve sadece siz göreceksiniz; bunu kırmak adına bugünü havadar yerlerde zaman geçirmeyi deneyin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu olarak son derece kararlı ve sabırlı hissedeceksiniz. Özellikle finansal konularda başarılı adımlar atabilir, hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebilirsiniz. Ancak, dengenizi koruyarak duygusal konularda da mantıklı kararlar almaya dikkat etmenizde fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklından geçenleri ilk anda söylemeyen bir yapın olmasına rağmen, iletişimde birtakım sınavlar verebilirsin. Asilik ve dik başlılık, karakterinde ete kemiğe bürünebilir. Sevdiklerinle arana duvar örmek istemiyorsan diline dikkat etmelisin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, bugün her detay sana onu hatırlatacak.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hemhem de sosyal anlamda önemli haberler alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade etmek ve sağlığınıza özen göstermek için çaba sarf etmeniz önemli olacaktır. Özellikle solunum yolları, böbrekler ve genel sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var.

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlere dahil olabilir. Öğlen saatlerinde duygusal dağılmalar yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. Tartışmalar gündeme gelebilir, sakin davranmaya çalışın. Yeni başlangıçlar olabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda gezme ve yeni şeyler keşfetmek konusunda yapacağınız açılım ya da planların başarı ile sonuçlanacağı bir gündesiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiniz için bir şeyler yapmak isterken hangi yönde ilerleyeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bunun sizi düşürmesine ya da durağanlaştırmasına müsaade etmemelisiniz. Zorlandığınız anlarda yaşadıklarınıza, yeteneklerinize ve bugüne kadar küçük ya da büyük neler yapabildiklerinize bakarak gerekliliklerinizi fark edebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün eğer başkalarının fikirlerini veya yaşam tarzlarını size dayattığını düşünüyorsanız bu, öfkelenmenize yol açabilir. Görevleri yerine getirmeniz konusundaki baskılar sinir bozucu olabilir. Anlaşmazlıkları veya farklı bakış açılarını her zamankinden daha fazla ciddiye alabilirsiniz. Kendinizi merkeze alın, gerçek ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışın. Gün, işlerinizi, kişisel ilgi alanlarınızı, konuşmalarınızı ve ilişkilerinizi güçlendirir, enerji verir ve canlandırır. Öğrenmek ve yeni ilişkiler kurmak için heyecanlı olabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınız ve ekonomik konularla alakalı beklenmedik gündemler yaşayabilirsiniz. Beklentileriniz karşılanmayabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Yeni bir karar alırken her şeyi doğru anladığınızdan emin olun.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sağlık, çalışma hayatı veya gündelik işlerinizle ilgili çözümler ve maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızda sorunlar var. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. İş yerinde bir çekişmenin içindesiniz. Sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş yavaş istediğiniz şekle sokmaya başladınız. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler var. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>