Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özgürlüğü Arzuluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle hoş zamanlar geçirme şansınız var. İlişkinizi dilediğiniz gibi yönlendirmeyi başaracaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun da yaşanmayacak.

Çabalarınızın karşılığını almak için güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Dikkatinizi çekebilecek her türlü gelişmeyle karşı karşıya kalabileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bir gündesiniz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır. Etkin yaklaşımlar ortaya koyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Para harcama isteğiniz bugün artabilir. Ekonomik konularda düşünmeden hareket etmemeniz gereken bir gündesiniz. Abartıdan kaçınmak bugün yapmanız gereken en doğru şey. Aksi takdirde daha sonra pişmanlık yaşayabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için huzurlu ve dingin bir gün olabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınızı halletmek için sabırlı olmanız gerekebilir. Bugün, ilişkilerinizde duygusal yakınlık ve iletişim ön planda olabilir. Kendinize zaman ayırarak, iç huzurunuzu sağlayabilir ve stresle başa çıkabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için uygun bir gün olabilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek de bugün önem taşıyor. Her şeyin yolunda gideceği bir gün geçirebilirsiniz. Umarım gününüz keyifli geçer!

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün sana verdiği enerji ile kendini oldukça iyi hissedeceksin. İş hayatı ve maddi konulardaki sıkıntıların ilişkine de yansıyacak. Bu durumu partnerinle konuşman gerekebilir. Maddi kaynaklı sorunlarına çok yakın bir arkadaşının desteği ile çözüm bulabilirsin. Yalnız kalmaya ihtiyacın olacak, özgürlüğü arzulayacaksın.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha huzurlu ve güvenli hissetmeniz mümkündür. Kişisel hedeflerinize odaklanabilir ve uzun vadeli planlarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Kişisel bakım ve giyim harcamalarınızı sınırlandırmanızda fayda var.

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evi ilgilendiren bir konu ya da ailevi bir işte başkalarından destek görebilirsiniz. Evde daha fazla hareketlilik de yaşayabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden aldığınız destek size duygusal konularda düşünce biçiminize bağlı olarak aşırı hassasiyet ya da aşırı mutluluk getirebilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyalliğin getirdiği yorgunluk, aldığınız keyiften fazla oluyorsa buraya bir sınırlama getirmeniz gerekebilir. Kendinizle baş başa kaldığınızda hissettikleriniz veya mücadelesini verdiğiniz her şey için bunu yapmak durumunda olduğunuzu bilmelisiniz. Artık olmayanı zorlamanın değil, olanı anlayıp devam etmenin idrakine varmalısınız.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, dinlenmeniz veya tanıdık yüzler ve yerlerle vakit geçirmeniz gerektiğini gösteriyor. Güvenli yoldan gitmek uygun görünüyor. Yine de bir şeylerin değişmesi gerektiği hissi olabilir. Yeni deneyimler peşinde koşma ve bağımsızlığınızı ifade etme konusunda güveniniz belirgindi. Nitekim bunların çoğu yüzeyde olmaktan çok içinizde gerçekleşiyor. Bu zamanı, özellikle huzursuz veya gergin hissediyorsanız, sizi neyin harekete geçirdiğiyle temas kurmak için kullanın. Bağımsızlığınızı ve kişisel gerçeğinizi sınırlayan korkularınızı veya tutumlarınızı inceleyin. Kişisel planlar, ister koşullar nedeniyle ister değişiklikler yapmakta veya kişisel risk almakta o kadar hızlı olmadığınızdan dolayı yavaşlayabilir veya rafa kaldırılabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarıyor.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı sabırlı davranırsanız sorun çıkması önlenebilir. Özellikle akşam saatlerinde çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu için sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İş ortaklığı içinde olduğunuz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hakkettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>