Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Herkesi Eleştiriyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi ifade gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlayacaksınız. Duygularınızı net olarak ortaya koyma şansınız da var. Huzuru bozabilecek her ne varsa ondan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha çabalamaya devam etmeniz gerekiyor. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendiremediğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumu lehinize çevirme şansınız var ancak bunun için biraz daha mücadele etmeniz gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız yerin rahatlığı ve huzuru sizi doğrudan etkileyebilir. Bu yüzden evinizde, aile ilişkilerinizde ve yaşam tarzınızda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Maddi imkanlarınız doğrultusunda taşınma ve yeni ev sahipliği düşüncelerinizi değerlendirebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için duygusal ilişkilerde daha içten ve samimi olmaları gerekebilir. İletişimde açık olmak ve duygularınızı paylaşmak önemli olacaktır. Aynı zamanda, sabırlı ve kararlı yaklaşımlarınızla hedeflerinize daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak hem içsel hem de dışsal dengeyi sağlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Bugün, sezgilerinize güvenerek hareket etmek size olumlu sonuçlar getirebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs, burcunda yavaşlıyor. Herkesi eleştiren tavrın yüzünden yakın çevrendeki bir kişinin kalbini kırabilirsin. Ağzından çıkan sözlere dikkat etmeyi öğrenmelisin. Aile içinde kronik hastalıkları olan kişiler varsa, onların sağlık konularıyla ilgili olumlu geri dönütler alabilirsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak ve kişisel hedeflerinize yönelmek için mükemmel bir gündesiniz. Sağlık ve kişisel bakım konularında attığınız adımlar, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Çevrenizden destek görebilirsiniz; bu da size hangi ilişkinin ne kadar daha devam etmesi gerektiğini daha iyi anlatacaktır.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik bir konu beklediğinizden daha fazla zaman alabilir. Evde ve ailevi konularda bitişler tamamlanmalar dikkat çekebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kararlar alabilirsiniz. Zorlandığınız noktalarda dualar ve sevdiklerinizin desteği size yardımcı olacaktır ve rahatlatacaktır.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz. Yaşamsal konularda var olan tüm aksaklıkları bir an önce çözüme kavuşmasını sağlamalısınız. Sizi engelleyebilecek her ne varsa geride bırakmalısınız. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı ve inisiyatifinizi destekleyen bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle hobileriniz, projeleriniz ve ilişkilerinizde olumlu etkiler hissedebilirsiniz. Rutin dışına çıkarak özel bir kişiyle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Bu dönemde, yapabileceğiniz şeylerle ilgili büyüyen bir heyecan duyabilirsiniz. Yeni fikirler ve hedefler sizi motive edebilir. Ayrıcave sağlık konularında da olumlu gelişmeler yaşanabilir. İşbirliği ve paylaşım, özelliklehayatınızda başarılı sonuçlar doğurabilir. Sağlığınız ve güzelliğiniz için de yenilikler yapma şansı bulabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün değer duygunuzu sorgulayacağınız bir gün. Ailenizle veya aile gibi gördüğünüz kişilerle ilişkiler çıkmaza girebilir. Kendinizi kabul ettirmek için ettiğiniz mücadale sizi fazlasıyla yoracak ve sonuçsuz kalacak gibi görünüyor.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sağlık, hastane konuları gündeme gelebilir ancak maddi kaynaklarınızla ilgili desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazen kolay kandırılıyorsunuz. Mesleğinizi ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda fayda var. Konuyu anlayıp dinlemeden, fikirlerinizi kimseyle paylaşmayın. Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bu kez hızlı davranmak sizi hataya düşürebilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>