Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyalleşmekten Kaçınıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İlişkinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirme şansınız var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlayabileceğiniz bir gün.

Çevresel koşullara uygunluk göstermenin yollarını aramalısınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeniz gerekiyor.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmalısınız. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Kontrollü olmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ekonomik anlamda şanslısınız sevgili boğalar. Sorumluluklarınız fazla olsa da hepsinin üstesinden geliyorsunuz. Verdiğiniz kararlar yaşamsal konforunuzu arttırıyor. Beslenmenize dikkat edin. Verdiğiniz emeklerin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan dengeli ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda odaklanma gücünüz artabilir ve projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizle uyum içinde olabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var, beslenmenize dikkat etmek ve spor yapmayı ihmal etmemek önemli olabilir. Umarım verimli ve keyifli bir gün geçirirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkularının üzerine gideceğin bir gün olacak. Endişe ettiklerini bir kenara bırakma vakti. Ailene olan hassasiyetin ve ilgin artıyor. Telefonlara cevap vermek istemeyeceksin fakat dikkat etmezsen uzun zamandır beklediğin bir aramayı kaçırabilirsin. Toprak burcunda Yeniay gerçekleşecek. Beslenme alışkanlıklarını değiştirmek üzere yeni bir diyet listesine başvurabilirsin.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizi mutlu etmek isteyebilirsiniz. Gücünüz doğrultusunda bir şeyler yapmak, amacınız sevginizi göstermek olduğunda çok büyük etkiler uyandırabilir. Ayrıca, çalışma ortamınızda küçük değişiklikler yapabilirsiniz.  

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda enerjik olacağınız ve yeni ilhamlara da açık olacağınız bir gündesiniz. Bugünlerde hırslı olmamaya dikkat edin.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyin gelip geçiciliği sizi rahatsız edebilir. Ancak bu gerçeği değiştirmek yerine hayatınızdaki herkesin ve her konunun varlığını güçlendirmek, yaşadığınız anı güzelleştirmek tüm olumsuz duyguları silebilir. Giyiminize özendiğiniz gibi yaşantınıza, ilişkilerinize ve beklentilerinize de özenerek ilerlemelisiniz.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün romantik ve yaratıcı cephelerde sizin için kapılar açabilir, sevgili Boğa. Yeni bir hobiye başlayabilir veya kendinizi ifade etmek için yeni yollar bulabilirsiniz. Gün, tutkularınızı ve yaratıcılığınızı daha içten bir şekilde keşfetmenizi teşvik ediyor. Kendinize göre bir tempo tutturmaya ve sürecin gelişmesine izin vermeye çalışın. Dikkatli bir şekilde yeni bir sayfa açma zamanıdır ve güncel olaylar duygularınızı, romantik eğilimlerinizi ve yaratıcı dürtülerinizi ortaya çıkarabilir. Arkadaşlıklar ile ilgili bazı iniş çıkışlar veya kafa karışıklığı olabilir. Geçici olarak biraz rehberlik veya destek eksikliği hissedebilirsiniz. Bu günü, hedeflerinize ulaşmadan önce tüm doğru kaynaklara ve yakıtlara sahip olup olmadığınızı değerlendirdiğiniz bir kontrol noktası olarak düşünün.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dargınlığı bırak, mutluluk fırsatlarını yakala. Gereken esnekliği gösterirsen barış sana şimdi gelecektir. Mucizeler her yerde; gök cisimleri, uzay, doğum hatta yaşayan her canlı bir mucize zaten. Sana mucizelerin gelmediğini neden düşünüyorsun. Olumsuz düşünceler seni bloke ediyor. Sakın unutma sen başlı başına bir mucizesin.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Olaylar karşısında daha sakin davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler üzerinizde baskı yaratabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 30' 31" R
Ay
Yengeç
19° 52' 01" R
Merkür
Akrep
14° 57' 23" R
Venüs
Yay
06° 47' 42" R
Mars
Yengeç
25° 30' 58" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 13" R
Satürn
Balık
13° 09' 12"
Uranüs
Boğa
26° 13' 31"
Neptün
Balık
27° 40' 41"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 48' 56"
Lilith
Terazi
12° 51' 11"
True Node
Koç
06° 23' 32"
Son Güncelleme : 23/10/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>