Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusalsın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha anlaşılabilir adımlar atmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir girişimde bulunmamanız gerekmekte. Sınırları doğru belirlediğinizden emin olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki sorunlarla karşılaşacak olsanız da gülümseyerek içinden çıkma şansınız var. Tüm şartları lehinize çevirebileceğiniz bugünden dilediğiniz gibi yarar sağlayacak olmanız da önemli. Kontrollü olmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli adımlar atmalısınız. Olumsuz davranışlarınızı geride bırakmayı başardığınız sürece elinize geçen fırsatları da net olarak değerlendirme şansınız var. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızda yaşanan karmaşıklıkları sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz. Eski anlaşmazlıkları gidererek ailenizle daha güçlü bağlar kurabilir, ortak etkinliklerle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gayrimenkul veya miras gibi konulardaki önemli gelişmelerle aile yadigarlarınızı koruyabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün potansiyelinizi ortaya çıkarmak için harika bir gün olabilir. Fikirlerinizi cesurca paylaşabilir, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve çevrenizdeki insanlara olumlu enerji yayacaksınız. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi ihmal etmeyin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan Boğa burcuysan, aradığın içi bir türlü bulamamak mental olarak seni olumsuz etkileyebilir. Bu dönemde arkadaşların senin yanında olmak istemesi seni rahatlatacak. Evli Boğa burcuysan,hayatının yoğunluğundan eşin için özel olan bir günü unuttuğunu fark ediyorsun. Partnerinin gönlünü almak için ona küçük bir sürpriz hazırlayacaksın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda yürüttüğünüz işlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Finansal planlamalar ve maddi güvenlik konusunda yeni stratejiler geliştirmek için ideal bir zamandasınız. Huzurlu hissettiren anları ve insanları kaybetmeyin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız zihinsel süreçler yeni başlangıçlar yaratabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Görünür olabilirsiniz. Yakın çevrenizde size ihtiyacı olan kişiler olabilir. Öğreneceğiniz yeni haberler sizi şaşırtabilir. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek için mücadele edebilirsiniz. İlişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dış görünüşünüzle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için bugün doğru zaman. Aradığınız güven ihtiyacını dış etkenlerde aramanız geçici olarak sizi mutlu edebilir fakat bunun gerçek bir çözüm olmadığını görmeniz gerekiyor. Biraz iç dünyanıza yönelin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalı ve uyumu yakalamanın yollarını aramalısınız. Denge kurmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Düşünceleriniz sürekli olarak değişim göstermeye başlıyor. Zaman zaman ufak tefek farklılıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün işiniz, rutinleriniz ve günlük hayatınızda daha fazla huzuru teşvik ediyor. Kendinizi daha başarılı hissediyorsunuz ve başkalarıyla uyum içinde olarak hedeflerinize daha hızlı bir şekilde ulaştığınızı keşfedebilirsiniz. Bugün, hayatınızı iyileştirmek için bir plana odaklanmaya hazırsınız. Günün enerjileri sizi bir şeyi yeni bir seviyeye taşımaya motive ediyor. Konsantre olmayı ve odaklanmayı başarabilirseniz, harika bir formdasınız. Bir konunun özüne inmek, yakın zamandaki belirsizliği sona erdirdiği ve bir plan kurmanızı sağlayabileceği için tatmin edici olabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizin desteğini hissedeceğiniz bir gün. Yeni başlangıçlar gündemde olabilir fakat temkinli hareket etmeniz gerekiyor. Yaşadığınız problemlerden çok şey öğrendiniz. Tecrübelerinizi kullanarak ilerleyin. Ailenizden destek görebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün biraz huzursuz ve aile konularında kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sevginizin azaldığı konusunda kuşkulara sahip. Bununun nedenini dış etkenlerde aramaya çalışın. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, rahat olmalısınız. İş arkadaşlarınızın sizin kadar özverili çalışmaması, yükünüzü oldukça arttırıyor. İşi sizin kadar ciddiye alan yok! Duyacağınız bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 35" R
Ay
Yengeç
20° 19' 09" R
Merkür
Akrep
15° 00' 31" R
Venüs
Yay
06° 50' 13" R
Mars
Yengeç
25° 31' 50" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>