Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beslenmene Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Duygusal konularda mantığı devreye sokmak isteyeceksiniz. Bunun nedeni ise, içinde bulunduğunuz sürecin sizi üzecek olduğunu düşünmeniz. Duygularınızı gizleme arzunuz, beklenmedik adımlar atmanıza neden olabilir.

Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeye çalışın. Sınırlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Finansal iniş ve çıkışlar sizi fazlasıyla zorlayabilir. Olur olmadık adımlar atma ihtimaliniz var ve bu da kontrolün tamamen kaybolmasına neden olabilir. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fırsatlar için harekete geçmeli, eski düşüncelerden sıyrılmak ve yeniliklere açık olmalısınız; iletişim ve hukuki konularda dikkatli olmanız önemlidir. Eksiklerinizi tamamlamaya yönelik adımlar atmanız gerekmektedir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu etkileyen enerjiler, özellikleortamında yeni fırsatlar ve projelerle karşılaşabileceğiniz bir gün olabilir. Maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var, tasarruflu harcamalar yapmak önemli olabilir. İlişkilerinizde ise eski konuları tekrar gündeme getirmek yerine ileriye odaklanmak daha olumlu sonuçlar verebilir. Sevdiklerinizle keyifli zaman geçireceğiniz bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs, burcunda geri gitmeye başlıyor. Kendinle daha fazla ilgileneceğin günlere adım atıyorsun. Gök kubbe de bu konuda sana çeşitli uyarılarda bulunacak. Uzun zamandır omzuna yük edindiklerini bırakma zamanı geldiğini hissedebilirsin. Gün boyu yediklerine dikkat etmezsen, mide ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumunuzla ilgili yenilikçi fikirler geliştirmelisiniz. Eski düzende gitmek eskiden farklı sonuçlar getirmeyecektir. Yatırımlar ve bütçe düzenlemeleri açısından olumlu bir gündesiniz. 

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelebilir. Maddi konularda dengesizlikler olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün harekete geçmektense geleceğinizi tasarlamak ve planlama yapmak için uygun bir gün olacak. Karlı birplanı aklınıza gelebilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı endişeleri geride bırakabildiğinizi görmek sizi ilerlemek konusunda motive edecektir. Bunu korumaya çalışmak, en az istediğiniz şeyi başarmak kadar iyi bir kazanımdır. Farkındalığınızı bu yönde geliştirdiğinizde, hem görüşmelerinizin iyi sonuçlanması hem de kendinizi en üst seviyede rahat hissetmeniz anlamını taşıyabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kişisel farkındalıklar ve içgörüler ortaya çıkabilir. Sohbetler, bazen zorlayıcı olsa da önemli dersler sunabilir. Bugün, işlerinizi hafifletmek ve kendinize zaman ayırmak için ideal bir gün. Yakın zamanda hayatınızdaki birçok şaibeli konu netleşecek. Eğitim, hukuk, seyahat veya kişisel gelişimle ilgili konularda geçmişi gözden geçirme zamanı. Bu süreçte, yaşamınızdaki belirli sorunları çözme ve dersleri içselleştirme şansına sahip olabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız bugün gündemde sevgili boğalar. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla alakalı sorumluluk almanız gerekiyor. Para girişiniz olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz, huzur arayışında olacağınız bir gün. Önemli kişilerle görüşmek için de uygun enerjiler var.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili güzel gelişmelere adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin açıklamasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Partneriniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Mesleğinizle ilgili sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Amaçlarınızı ve gücünüzü mesleğiniz için kullanın yoksa geri tepebilir. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Sağlam bünyenizin size sunduğu krediyi son günlerde fazla zorluyorsunuz.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 30' 06" R
Ay
Yengeç
19° 46' 35" R
Merkür
Akrep
14° 56' 45" R
Venüs
Yay
06° 47' 12" R
Mars
Yengeç
25° 30' 47" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 14" R
Satürn
Balık
13° 09' 13"
Uranüs
Boğa
26° 13' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 41"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Terazi
12° 51' 08"
True Node
Koç
06° 23' 32"
Son Güncelleme : 23/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>