İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendi İşinizi Kendiniz Hallediyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Geleceğinizi düşünerek hareket etmek sizi mutlu edebilir. Aşk konularında daha rahat olacağın ve kendini iyi ifade edebileceğin bir gündesin.

İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vermeniz, sübjektif niyetli izlenim ve yorumlara yol açacak gibi görünüyor. Sergilediğinizhacmi ile dikkati çekiyorsunuz.

İçinde bulunduğun ortamda değişiklikler yapmak maddi konularda daha rahat hareket etmene vesile olabilir. Bazı masrafları kısmak ve yenilerini düşünmek için iyi bir gündesin. Parasal konularda düzeni tekrar sağlayabilirsin.

Hareketlerinde dikkatli olman gereken bir gün. Yürüyüş, dinlenme ve nefes alışlarına özen göstermelisin. Daha derin nefesler almak kendini biraz daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikirler ve farklı konular gündeminde olabilir. Bu fikirleri ve konuları sevdiklerinle paylaşmak ve onların fikrini almak seni mutlu edecek. Fikir ayrılıklarına sakin kaldığın sürece güzel bir gün seni bekliyor olacak.

1 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ortaklık veyailişkileriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminizi iyileştirmek veya ortak hedeflere odaklanmak isteyebilirsiniz. Ancak, anlaşmazlıkları çözmek için sağduyulu ve diplomatik yaklaşmanız önemlidir.

1 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yazın en sıcak ayına Dolunay ile giriş yapıyorsunuz. Daha sakin bir gün geçirmek için harekete geçmiş olabilirsiniz ama tempolu 24 saat sizi bekliyor. Kariyer hayatınız, aileniz ve sosyal çevreniz birçok konuda kafanızı meşgul edebilir. Hayatınızdaki sorunları çözmek için her konuya elinizin değmesi gerekiyor. Arkadaşlarınızla daha fazla sosyalleşmek size iyi gelecek.

1 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış alışkanlıklar edindiğinizde sağlığınızın tehlikeye gireceğini unutmamalısınız. Bugün bazı düzenlemeler yaparak, düzeninizi değiştirerek bunun önüne geçebilirsiniz. Çatışmalardan ve çalışma ortamındaki kaostan uzak durmak, günü daha sakin geçirmenizi sağlayabilir.

1 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başladığınız konuların istikrarlı sürdüğünü görebilirsiniz. Kendinize yatırım yapacağınız ve kişisel isteklerinizle ilgilenme fırsatı yakalayabileceğiniz günlerin içerisindesiniz.

1 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaşacağın olaylar seni biraz yorabilir. Yaşananlar karşısında yorulup pes etmek yerine mücadele etmeyi tercih etmelisin ama. Bir şeylere mızmızlanmadan kendi şartlarını kendin belirlemelisin.

1 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınızda çok şey olabilir ve kendinizi nasıl ifade ettiğiniz konusunda biraz daha dikkatli olmanız en iyisidir çünkü bugünün enerjilerinde küçük yanlış anlamalardan tartışma çıkarma eğilimi vardır. Bu tür dramaların dışında kalmanız daha iyi olabilir. Şimdi son olayları işlemek, sindirmek ve ilerlemek yerine gözlemlemek için iyi bir zaman ancak gün ilerledikçe liderliği ele alıyorsunuz. Şimdi odakta yeni ilgi alanları veya eskilerinin yeniden canlanması mümkün olabilir.

1 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle, aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

1 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

1 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, evlilik, hukuk konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz ama ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

1 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 59' 27" R
Ay
İkizler
01° 14' 23" R
Merkür
Başak
22° 57' 03" R
Venüs
Terazi
29° 17' 03" R
Mars
Yengeç
10° 16' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 23"
Satürn
Balık
14° 56' 57"
Uranüs
Boğa
27° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 28' 24"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 51"
Lilith
Terazi
09° 25' 45"
True Node
Koç
06° 38' 44"
Son Güncelleme : 22/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>