İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlginç Bilgiler Öğrenebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile alakalı hayaller kurmak yerine eyleme geçmen gerekebilir bugün. Daha fazla hareket sana aşk konusunda güzel etkiler kazandıracak. Hoşlandığın kişiyle konuşmak için iyi bir gündesin.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Fakat aldırmadığınız bir konu, önemini kavrayamamanız halinde sizi üzecek.

Kendi kendine işleyen şeyleri değiştirmeye kalkmamalısın bugün. Sadece meraktan veya 'daha fazla olur mu' dürtüsüyle parasal konuları zorlamak sana zarar getirebilir. O yüzden maddi konularda bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

Egzersiz konularına özen göstermek ve planlama yapmak sana iyi gelebilir. Günlük rutinine daha fazla hareket katmak kendini çok daha iyi hissetmene vesile olacak. Bugün daha fazla harekete geçmek için özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyler tam olarak içine sinmeyebilir. Kendini bu konularda zorlamak yerine oluruna bırakmak daha iyi olabilir. Seni sıkan mevzuların ne olduğunu tam olarak anlamak için kendine zaman tanıman ve kafanı dinlemen gerekebilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok fazla dağınık olduğunu düşündüğün odanı düzenleyebilirsin. Eski bir arkadaşın ile yapacağın telefon görüşmesi sırasında ilginç bilgiler öğrenebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesinin sana çocuklarınız konusunda yersiz tavsiyeler vermesi tadını kaçırabilir. Evine yeni aldığın bir üründe çıkan hata onu tekrar garantiye göndermene neden olabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınıza hangi duyguların dahil olmasını istiyorsanız öncelikle siz de bu duyguları taşımalısınız. Başkalarından beklemek yerine bunu kendiniz için siz yapmalısınız. Bu sayede farkında olmadığınız bağımlılıklardan ve zorlu ilişkilerden sıyrılmanız kolaylaşacaktır.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli bir çalışma hayatı içerisinde bulmak için ruhsal anlamda başkalarıyla yarışmadan ya da birilerini geçmek için hırs etmeden ilerlemelisiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününü daha hareketli geçirmek isteyebilirsin bugün. Yapmak istediklerin hakkında daha çok üretken davranman olası. Harekete geçmek, bir şeyler yapmak sana daha farklı bir enerji katabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında birilerine ve hatta hedeflerinize biraz ayak uydurmuş hissedebilirsiniz sevgili İkizler. Aslında sizi yararlı düzenlemeler yapmaya motive ettiğinden, biraz rahatsızlık yararınıza olabilir. Gün ilerledikçe, özellikle kişisel hayatınız ve iç dünyanız daha güçlüyken, her şey daha net ve anlaşılır hale gelir. Gözlem ve strateji size çok yardımcı olur ancak aynı zamanda bir şeyleri gerçekleştirme havasındasınız. Duygusal bir atılım olabilir veya yakın bir ilişki yeni bir bağlanma düzeyine ulaşabilir. Gün size enerjik bir destek sunar, içgüdülerinizle temas halinde hissetmenize yardımcı olur ve kendinizi ifade etmeyi teşvik eder. Dürüst bir yaklaşım en doğru sonucu verir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, bazı kişilerle rakip hedefler ve can sıkıcı detaylar yaşayabilirsin. Anlaşmazlıklar yaşarsan, sevgi ve hoşgörüyü kalbinde tutarak olumlu bir yaklaşım sergile.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 59' 27" R
Ay
İkizler
01° 14' 23" R
Merkür
Başak
22° 57' 03" R
Venüs
Terazi
29° 17' 03" R
Mars
Yengeç
10° 16' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 23"
Satürn
Balık
14° 56' 57"
Uranüs
Boğa
27° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 28' 24"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 51"
Lilith
Terazi
09° 25' 45"
True Node
Koç
06° 38' 44"
Son Güncelleme : 22/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>