İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ailenle İletişime Geçiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sosyal ortamlara girebilir ve yeni etkilerle karşılaşabilirsin. Yeni bir flört ve aşk mevzusu gündeme gelebilir. Kendini bu güzel enerjilere açman gerekecek.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Maddi konularda atacağın adımlarda yaratıcı olmak isteyeceksin. Ancak seni gereksiz yere riske sokacak hareketlerden kaçınmalısın. Maddi olarak daha sağlam adımlar atmak bugün sana daha iyi gelebilir.

Duygusal bütünlüğünün önemli olacağı bir gün. Sadece fiziksel sağlığın değil, zihinsel sağlığın da gündeme gelebilir. Vücudunu ve zihnini fazla yormamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yanlış anlaşılmalara ve söylenilen yalanlara dikkat etmen gerekebilir. İnsanlarla iletişimi artırman çok daha faydalı olacak. O yüzden sadece kulaktan dolma bilgilerle değil, kendi araştırdığın şeylere inanmalısın.

7 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim anlamında kendinizi daha iyi bir şekilde ifade edebileceğiniz dönemdesiniz. Dinamik bir enerji etkili olacak. Maceracı bir ruh halinin içindesiniz. Gelecekte size yardımcı olacak dönüşümler yapma gücüne sahipsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkide gereğinden fazla olgun davranmak zorunda olman seni, huzursuz ediyor. Bu huzursuzluğunu karşı taraf ile paylaşabilirsin. Alacağın cevap seni tatmin eder nitelikte olabilir. Aile içinde yaşanan maddi sıkıntıların küçümsenmeyecek kadar ciddi olduğunun farkındasın. Bir dizi önlem almak üzere ailenle iletişime geçebilirsin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumları:Yaşadıklarınızın etkisi sizde bazı duyguların zayıflamasına neden olabilir. Bu yüzden bazı şeylerin üzerinde durmak istemediğinizde baskılara boyun eğmek istemeyebilirsiniz. Öfkeli ve gergin duruşunuzu bir kenarda bırakarak hayatınıza devam etmelisiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki başarınız için emek sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Koyduğunuz hedefler için en iyisini yapmak için çabalayacaksınız. Gün boyunca yeni arayışlar içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize daha çok anlayış göstermeniz ve ondan daha çok şey öğrenmeye çalışmanız ilişkinizi daha eğlenceli ve mutlu kılabilir. Aşk odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

7 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileden birinin sıkıntıları seni rahatsız edebilir bugün. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmak isteyebilirsin o yüzden. Kendi işlerini engellemeyecek şekilde onunla beraber olmak isteyebilirsin. O kişiye destek olman içini rahatlatacak.

7 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sıkıcı rutinlerin zamanı değil ve eğer bunlara takılırsanız, ekstra molalar vermeniz veya gününüzü canlandırmak için yaratıcı yollar bulmanız çok önemli olacak. Böyle bir günde fikir ve bilgi paylaşımına daha fazla ilgi duyarsınız ve ilerleyen saatlerde, insanlar hassaslaşabilir ve sonunda Pandora'nın kutusunu açabilirsiniz. Rahatsız edici konular ortaya çıkabilir ancak bu aynı zamanda size veya başkasına ait bir kin veya güvensizliği arkanızda bırakmanıza da yol açabilir. Tetikleyiciler açıklayıcı olabilir ve zayıf noktalarınızı veya hayatınızdaki özel bir kişininkileri öğrenmek ufuk açıcı olabilir ve hatta oyunun kurallarını değiştirebilir.

7 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Harcama konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

7 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

7 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer hayatınız ön plana çıkarken maddi açıdan şans da sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımlar sizi hedeflerinize ulaştıracak.

7 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 19' 01" R
Ay
İkizler
05° 56' 05" R
Merkür
Başak
23° 34' 11" R
Venüs
Terazi
29° 41' 25" R
Mars
Yengeç
10° 27' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 28"
Satürn
Balık
14° 55' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 43"
Chiron
Koç
22° 11' 01"
Lilith
Terazi
09° 27' 57"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 22/09/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>