İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile derin mevzular hakkında konuşmak isteyebilirsin bugün. Aranızdaki muhabbeti artırmayı istemen karşı tarafın da hoşuna gidecek. Birbirinize vakit ayırdıkça aranızda daha güzel bir etkileşim olabilir.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Bugün parasal konularda detaylara odaklanman zor olabilir. Büyük resmi görmek ve genel adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Parasal olarak daha geniş çaplı düşünmen ve ona göre hareket etmen gerekebilir.

Bugün enerjin yüksek olacak. Stres ile daha rahat başa çıkabileceksin. Ancak bu durum vücudunu gereksiz yere yorabileceğin anlamına gelmiyor. Kendine karşı nazik ve hassas davranmalı ve enerjini gün boyu sürdürebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini yalnız kalmış hissedebilirsin. Çevrendeki insanlarla anlaşamadığını veya sevdiğin kişilerden uzak kaldığını düşünebilirsin. Bu durumun ve hislerin geçici olduğunu hatırlaman gerekecek bugün.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün fikirlerinizi daha açık ve net bir şekilde ifade edebilmek adına uygun ortamı bulacaksınız. Kendi konfor alanınızın dışına çıkmanın zamanı geldi. Manevi yönden kendinizi daha doğru bir şekilde ifade edebildiğinizi fark edeceksiniz. Bu durum yeni oluşumların kapısını aralayacak.

4 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El sanatlarına karşı ilgin ve yeteneğin artabilir. Hobilerinden gelir elde etmek adına eline geçen bir fırsatı iyi değerlendirmek istiyorsun. Arkadaşlarından bazıları sana bu konuda destek olurken bazıları köstek olabilir. Ruhunu umutsuzluğa sürüklememelisin. Sorulardan çok cevapları ile ilgilenmeye başladığın bir gün olabilir.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar alışkanlık edindiğiniz şeyler hakkında kar zarar hesabı yapabilirsiniz. Elde ettiğiniz sonuca göre neyi değiştirip neyi sabit tutmanız gerektiğine odaklanabilirsiniz. Neyi seçerseniz seçin sağlığınız ve gündelik hayatınız için iyi sonuçlar getirecek bir kapı açılacağından şüphe duymamalısınız.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit burcunuz bugün harekete zorlanabilir. Özellikle istemediğiniz konularda harekete zorlanmanız etrafınıza karşı hırçın olmanıza neden olabilir.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapmak istediklerini daha fazla ertelememen gerekecek bugün. İleride pişmanlık yaşamamak için bir an önce planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin. İçinde kalanların seni daha fazla üzmesine fırsat vermemeden harekete geçmelisin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi kovalamak, şu anda yokuş aşağı yuvarlanmak gibi gelebilir. Düşünceler zihninizde yüksek bir hızla ilerliyor ve hareket etme hızınız buna yetişemiyor olabilir. Zihniniz nereye giderse gitsin bir sis oluşturabilir ve aniden ne istediğinizden emin olamayabilirsiniz. Bu yüzden her iç sıkıntısını ciddiye alarak büyük değişiklikler yapmayın. Özellikle ilişkilerinizle ilgili şüpheleri görmezden gelmeye çalışın çünkü yakın zamanda kendi kendilerine yok olabilirler. Size düşen tek şey sabırlı olmak ve geri dönüşü olmayan hareketlerden uzak durmak.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Güneş’in konumu sizi de etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplininizle göz dolduracaksınız.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Ani sorunlar gerçekleşse de şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor.

5 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 20' 39" R
Ay
İkizler
06° 19' 26" R
Merkür
Başak
23° 37' 17" R
Venüs
Terazi
29° 43' 27" R
Mars
Yengeç
10° 28' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 34"
Satürn
Balık
14° 55' 23"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 48"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 57"
Lilith
Terazi
09° 28' 09"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>