İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafa Karışıklığı Yaşıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişkiler ile alakalı yeni ve yapıcı etkilere kendini açman gerekecek. Hoşlanacağın kişinin bazı konularda senden daha deneyimli olması dikkatini çekebilir. Bu kişiden çok şey öğrenebilirsin.

Haftanın ortalarında biraz başınızı ağrıtacak bir toplantıya katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Hırs yaptığınız bir konuda hırsınız yüzünden değil, aceleciliğiniz yüzünden sıkıntı yaşayacaksınız.

Bugün parasal konularda kendi deneyimlerine güveneceksin. Daha önceden bildiğin konular karşına çıkabilir. Kendi istediğin gibi hareket edebilecek olman seni rahatlatacak.

Sevdiğin insanlarla güzel vakitler geçirmek enerjinin yükselmesini sağlayabilir. Son zamanlarda yıkıcı enerjiler ile sınandıysan ve enerji düzeyinin azaldığını hissediyorsan, bu durumu değiştirmek için egzersiz ve yeme planları yerine sevdiklerinle keyifli zamanlara odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarını evine davet edebilirsin. Ev ortamında gerçekleşecek güzel bir davet ve keyifli vakit geçirmek sana çok daha iyi gelecek. Sevdiğin insanlarla bir arada kendi enerjini yenileyebileceksin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ruhunuzun derinliklerine inmeniz gereken bir gün olacak. Görev almadan önce sorumluluklarınızı da bir başka açıdan yeniden gözden geçirmelisiniz. Bırakın maceracı ruhunuz istediği yerde dolaşsın. Sevdiklerinizle kurduğunuz iletişim sayesinde sorunların büyük bir bölümünün üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata karşı belli bir idealinin olmaması hangi hedefinin peşine gideceğin konusunda kafanın karışmasına neden oluyor. Aile büyüklerinden bu konuda tavsiye alabilirsin. Aldığın tavsiyeleri doğrudan kabul etmek yerine onları kendi kişisel süzgecinden geçiriyorsun. Evli bir İkizler burcuysan evliliğinin duygusal açıdan bittiğini düşünebilirsin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı korumak adına yeni yöntemler deneyebilirsiniz. Doktorunuzla görüşerek kendiniz için en iyi tedavi yoluna başvurmanız daha akıllıca olacaktır. Stresin getirdiği beden yorgunluğunuzu atmak için uykuya düşmek yerine bu sorunları hayatınızın dışında bırakmaya çalışmalısınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabit burcunuz bugün harekete zorlanabilir. Özellikle istemediğiniz konularda harekete zorlanmanız etrafınıza karşı hırçın olmanıza neden olabilir.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler denemekten kaçınmaman gerekecek bugün. Karşına çıkan fırsatları bir şekilde değerlendirmen ileride pişman olmanı engelleyebilir. Yeni şeyler denemek hayatına heyecan katıp daha fazla zevk almana sebep olabilir.

6 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bir yaratıcı enerji dalgası hissedebilirsiniz. Onu kucaklayın ve hayal gücünüzün vahşi olmasına izin verin. Bu, size neşe getiren herhangi bir sanatsal çabayı veya hobiyi sürdürmek için mükemmel bir gün. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşın, geri bildirime ve işbirliğine açık olun. Doğuştan gelen kendinizi ifade etme yeteneğiniz, yaratıcı arayışlarınızda parlayacak. Yazı, resim, müzik veya başka herhangi bir sanatsal ifade biçimi aracılığıyla, fikirlerinizin özgürce akmasına izin verin. Alışılmışın dışında düşünmekten ve yeni teknikler veya ortamlar denemekten korkmayın. Başkalarıyla etkileşimlerinizde, insanları canlı ve teşvik edici konuşmalara dahil etmek için zekanızı ve çekiciliğinizi kullanın. Sosyal doğanız, benzersiz bakış açınızı takdir eden benzer düşünen insanları çeken bir mıknatıs olacaktır.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, oranı temizle, evrenin yasasına aykırı enerjiler hayır getirmez. Bugün nazara açık bir gün, sen yurt içi ve yurtdışı seyahatlerine çıkabilirsin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

6 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 18' 37" R
Ay
İkizler
05° 50' 15" R
Merkür
Başak
23° 33' 25" R
Venüs
Terazi
29° 40' 55" R
Mars
Yengeç
10° 27' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 27"
Satürn
Balık
14° 55' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 43"
Chiron
Koç
22° 11' 03"
Lilith
Terazi
09° 27' 55"
True Node
Koç
06° 38' 54"
Son Güncelleme : 22/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>